BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Selam, 2. el ps3 aldım,satan kişi hdmi ile kullanıyormuş. Benim lcd tv bozuk olduğu için normal scart girişi ile tüplü tv ye taktım ama görüntü falan vermedi. Kendisini aradım ps3 ayarlarına girip hdmi seçeneğini pal ile değiştirmek gerekiyormuş scart ile çalıştırmak için bu doğrumudur? Kendisi onay bekliyor da benden bi sorayım dedim. Bi ps3 cafeye koşturucam yoksa denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 acma kapama tuşuna 5sn süreyle basılı tut görüntü ayarlarını resetliyor. ondan sonra neyle bağladıysan ekrana onu algılıyor. ps3 ü açarken yapıyorsun tabi bunu. bip sesi geliyor ozaman resetlenmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Kaede saolsun anında reply yaptı ikinizede goodkarma yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar