BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3EY01-EyePet%20Solus%20Includes%20Magic%20Card.html Magic kart dediği wizards ın magic the gathering kartları mı yoksa başka bişi mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ekranda istediğin şeye dönüştürdüğün aparat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi arada alsam mı makarasına diodum.hani tam bayanlara göre hihihi derler sevinirler diye sonra gereksiz buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Magici görünce atladım dedim nostalji yapalım :) bunun gazıyla zaten magic online indiriyorum,birazcık para kaptırayım turnuvalarda. şu eye of bilmemneyi alsammı diyorum kart oyunu falan ama 1 haftadan sonra sıkar mı ? varmı oynanayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar