Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 New Star soccer 2010 http://www.newstargames.com/nss2010.html Mount&Blade(Warband degil) Disciples 3: Rusca versiyonunun cd-keyini almıstım.1-2 haftaya ing. versiyonu cıkacak.Büyük ihtimal cd-key ing. versiyonu icinde gecerli olur(olmayabilirde). Tüm cd-keyleri Hon accountu karsılıgında verebilirim ki sadece nss 2010 un fiyatı 25 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pazar alanı diye bir yer gördün mü forumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ehehe aceleyle acmıstım baslıgı. Nereye acmısım cok merak ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar