Cocostar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pikatel airmax modem var evde 2 kişi kullanıyoruz 2mizde ethernet kablosuyla bağlanıyoruz benim kabloda sorun oluştu dün wirelessla girmeye başladım bugun gittim yeni kablo aldım ondanda birtürlü bağlantı alamıyorum.arkadaşımki çalışıyor ama yeni kabloyu takmama rağmen genede görmüyor slotları değiştirdim kabloyu değiştirdim genede olmadı fikri olan varsa ve yardımcı olursa çoooook sevinirim fena sinir bozucu birdurum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Arkadaşına giden kabloyu alıp kendininkine takıp dene. Sorun yoksa o zaman kabloda sorun olduğu açık. Kabloda ezilme,açıklık felan varmı iyice bir kontrol et. Aldıgın kablo cross kablomu. Yani iki ucundaki renk dizilimleri aynımı farklımı. Muhtemelen yanlış tip kablo aldığındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hmm hallettim gibi aygıt yöneticisnden nedenini bilmediğim şekilde ethernetim aktif değildi hallettim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar