Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Lays! Zeytin & Kekikli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle bişey olabilir mi ? Hayatımda en çok yemeyi sevdiğim şeylerden 2 sini al sen cips yap. Yani her yerde görmesem bana özel yaptılar sanıcam.
Valla Alaturka+Çay ikilisi gibi süper bi ikili lays k&z+ çay. Dün kardeşime Alaturka al demiştim bunu almış yanında bide. Deniyim dedim , dememle 180 grmlık eşek gibi poşetin dibini bulmam bir oldu.Alaturkayıda anca bugün yedim eheh. Süper bi lezzet ya.

Siz ne dersiniz ?

Not: Gece yenmesi tavsiye olunmaz. Valla yedim uyutmadı heralde kekikten heh[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.

[Bu mesaj Predator- tarafından 08 Ağustos 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla benimde hoşuma gitti. En azından bildiğimiz aynı lezzetlerin dışında yeni şeyler yemek iyi oluyor. Sürekli peynirli vs vs yemek bi süre sonra sıkmıştı. Bu tür yeniliklikler iyi oluyo..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
o çıkalı 1 ayı geçiyor bende tadını beğendim[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Yok artık ben boğaz yakan sıcaklıkta bi çay ile beraber peynerli alaturka yediğimde zevke geliyom resmen ehehe[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 08 Ağustos 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
alaturka berbat bisi
cips deeigin yesil panço yane comcom adıyla doritos baharatlıdır

bende panço derim küçüklügümden beri de nerden geliyo bu isim ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Yeşil Panço denılen baharatlı Doritos aşırı tuketlıldıgı zaman oyle bir bagırsak harekatına vede basur yollarının
coşmasına sebeb oluyorki okadar olur yani. Kendimden biliyom.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
abı artık buda mı olacaktı ya guzeldır kesın sonunda saraplı fln cıkarsa hıc sasırmam...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ha evet pizza kraker tadı var. ama ben yerken pizza hamuru üstünde şöyle zeytin & kekik olarak hayal ediyom süper oluyo ehe. hmm ketçapla falan denemek lazım yazarken aklıma geldi[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :)
Mesaj tarihi:
yeni lays lerin hepsi muhteşem hepsini deneyin ben bayıldım hatta triyakisi oldum bırakmaya çalışıorum ;)[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Mesaj tarihi:
ynnada arcelıkten (mıydı?) tıryakıyle cay yaparsın=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Ya şu konu dışında gördüğüm en çok hoşuma giden topicler yeni çıkan zıkkımlanma ürünleri... Sadece okuyarak ağzımın suyu akıyor... Denemem lazmmm......hmmmmm mmmmm[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bencede süfer var ya ztn kekik hastasıydım laysi burdan kutluyorum ve öpüyorum ![signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

• Yeni Oluştur...