Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Lays! Zeytin & Kekikli

Predator

Öne çıkan mesajlar

Böyle bişey olabilir mi ? Hayatımda en çok yemeyi sevdiğim şeylerden 2 sini al sen cips yap. Yani her yerde görmesem bana özel yaptılar sanıcam.
Valla Alaturka+Çay ikilisi gibi süper bi ikili lays k&z+ çay. Dün kardeşime Alaturka al demiştim bunu almış yanında bide. Deniyim dedim , dememle 180 grmlık eşek gibi poşetin dibini bulmam bir oldu.Alaturkayıda anca bugün yedim eheh. Süper bi lezzet ya.

Siz ne dersiniz ?

Not: Gece yenmesi tavsiye olunmaz. Valla yedim uyutmadı heralde kekikten heh[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.

[Bu mesaj Predator- tarafından 08 Ağustos 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benimde hoşuma gitti. En azından bildiğimiz aynı lezzetlerin dışında yeni şeyler yemek iyi oluyor. Sürekli peynirli vs vs yemek bi süre sonra sıkmıştı. Bu tür yeniliklikler iyi oluyo..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok artık ben boğaz yakan sıcaklıkta bi çay ile beraber peynerli alaturka yediğimde zevke geliyom resmen ehehe[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet pizza kraker tadı var. ama ben yerken pizza hamuru üstünde şöyle zeytin & kekik olarak hayal ediyom süper oluyo ehe. hmm ketçapla falan denemek lazım yazarken aklıma geldi[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...