Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Böyle bişey olabilir mi ? Hayatımda en çok yemeyi sevdiğim şeylerden 2 sini al sen cips yap. Yani her yerde görmesem bana özel yaptılar sanıcam. Valla Alaturka+Çay ikilisi gibi süper bi ikili lays k&z+ çay. Dün kardeşime Alaturka al demiştim bunu almış yanında bide. Deniyim dedim , dememle 180 grmlık eşek gibi poşetin dibini bulmam bir oldu.Alaturkayıda anca bugün yedim eheh. Süper bi lezzet ya. Siz ne dersiniz ? Not: Gece yenmesi tavsiye olunmaz. Valla yedim uyutmadı heralde kekikten heh[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. [Bu mesaj Predator- tarafından 08 Ağustos 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Valla benimde hoşuma gitti. En azından bildiğimiz aynı lezzetlerin dışında yeni şeyler yemek iyi oluyor. Sürekli peynirli vs vs yemek bi süre sonra sıkmıştı. Bu tür yeniliklikler iyi oluyo..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 reklam ıcın ne kdr aldın :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yoksa reklamdaki teyze annen mı ? :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 o çıkalı 1 ayı geçiyor bende tadını beğendim[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 reklamı yok mu bunun 1 ay olmuş haberimiz yok[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yok artık ben boğaz yakan sıcaklıkta bi çay ile beraber peynerli alaturka yediğimde zevke geliyom resmen ehehe[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: BonePART, 08 Ağustos 2004 22:45 tarihinde demiş ki: alaturka berbat bisi cips deeigin yesil panço yane comcom adıyla doritos baharatlıdır bende panço derim küçüklügümden beri de nerden geliyo bu isim ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 soganlı olan butun cipsler guzel bence[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 en çıtırı en mısırı en çıtırı oh en mısırı adlı tarkan single ıyla pançodan doritosa dönüşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yeşil Panço denılen baharatlı Doritos aşırı tuketlıldıgı zaman oyle bir bagırsak harekatına vede basur yollarının coşmasına sebeb oluyorki okadar olur yani. Kendimden biliyom.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 zeytinnnn.. bi doğa harikası(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 abı artık buda mı olacaktı ya guzeldır kesın sonunda saraplı fln cıkarsa hıc sasırmam...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ha evet pizza kraker tadı var. ama ben yerken pizza hamuru üstünde şöyle zeytin & kekik olarak hayal ediyom süper oluyo ehe. hmm ketçapla falan denemek lazım yazarken aklıma geldi[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yeni lays lerin hepsi muhteşem hepsini deneyin ben bayıldım hatta triyakisi oldum bırakmaya çalışıorum ;)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ynnada arcelıkten (mıydı?) tıryakıyle cay yaparsın=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ya şu konu dışında gördüğüm en çok hoşuma giden topicler yeni çıkan zıkkımlanma ürünleri... Sadece okuyarak ağzımın suyu akıyor... Denemem lazmmm......hmmmmm mmmmm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Birayla nası oluyo,deneyen var mı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben denedim birayla güzel oluyor tavsiye edilir.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hmm eminmsiin güzel olduguna?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 pizza kraker süper yaw benziyosa denemek lazım ayrıca bahartlı panço harbi cipstir ama bide ankaralıların bileceği bi cips varki en süperi aoç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Birayla denemeyin sakın[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bu arada nası yani oha ben hiç görmedim aoç cips nası güzelmi??[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bencede süfer var ya ztn kekik hastasıydım laysi burdan kutluyorum ve öpüyorum ![signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 çiftliğe gidipte bira içen herkez aoç patates cipslerini bilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar