Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Adama geçmiş olsun lan asdsad Ayrıca senin de eline sağlık.Ksk tarafında öyle manyaklar türemedi şimdilik hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 araba için geçmiş olsun dilenir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 en güzeli daredevil in kullandığı demir coplar. bende var bitane, adam dövmeye korkuyorum. ahanda resmi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 teşekkürler arkadaşlar neyse ki araba yapıldı çıktı kasko ödedi şimdi kasko düşünsün o adamı nasıl bulup parayı tahsil edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 izmir ne garip yer ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 la benim arabama yapsa elimi kana bulamam gider arabayla ezerim eşoleşşeği.Ama sen iyi yapmışsın.Demir sopa ağır oluyor hantal kalıyor.Tahta daha hızlı.Çiviliyse bide tadından yenmez aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 adam cama kafa attıgında yüzü gözü parçalanmamış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya haksiz degilsin simdi ama. birazcik daha kendine hakim olamasaydin da herifi öldürseydin hapsi boylardin. böyle durumlarda sinirlere biraz hakim olmak gerekiyor. gecir iki üc tane, sonra polise teslim et. anlik sinirlerle hayatin boyunca pisman olacagin seyler yapma yani. bu sefer ucuz kurtulmussun neyse ki, gecmis ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ooo adam dövme topiği var. edit: bu arada hayvan evladı diilsen travma yaşayacaksın onu söyliym. benim bir taksici olayım vardı öle. 2 ay uyuyamadım lan. adam ölüyodu. nolursa olsun birine çok büyük zarar vermek insanın kendine yedirebildiği birşey değil. ona dikkat et. 2 ay uyuyamadım diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 normal şartlarda hukuki açıdan yaptığın hareketin bi tarafına kaçması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Phae'yle karşılaştıralım bu arkadaşı. Ama Phae'de stealth var takip edip indiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Normal şartlarda, böyle abuk subuk hareketler yapmayın. Kasten adam yaralamadan alırlarsa içeri o zaman bir daha düşünürsünüz acaba arabamı dağıtan bir denyo için değermiydi diye, sabıka kaydı. Kaldı ki kaskon var, hasarın ödenecek. Ondan sonra başlığı hayatımda ilk defa hapse girdim diye değiştirirsiniz. Bu arada tabi insanlık hali acaba ben olsam nasıl bir tepki verirdim diye düşünmedende geçemeyeceğim. Ama arabama zarar verdi diyede herhalde birinin bacağını kıramam. Aman diyim sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gözler karardı mı neresini kırdım diye düşünemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Hayatınız kararmasında gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 mala verilen hasar icin, cok fazla bi tepki vermissin o da var. bi de sigortasi var yani insaf. adam hapin etkisiyle yapmis biseyler, o psikopat. ama senin yaptigin daha psikopatca. ne bileyim sevdigin bi adami bicaklasalar o tepkiyi versen, cinnet gecirdi denir hak da verilir ama bi araba icin cinnet gecirmek komik. ha bi de sansin da var yani sansin olmasa yaptiginin cezasini daha agir bi sekilde cekerdin. bence sana ders olsun bu, yaptiginla övünme hic bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 burda yazılanlar kanıt olarak gösterilebiliyo mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 soğuk hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 madem adamı yakalamışsın o noktada. çağır polisi götürsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Birde bacağı kırık bir adamı neden karakola götürürler ki ? Ben söylim götürülmez, bacak kırığından bahsediyoruz, o adama dokunsalar acıdan bağırır. Birde yplda durmuş polisler adama biber gazı sıkmış tekrar içeri koymuşlar diyorsun, bacağı kırık adam nasıl bir hap almışsa helal olsun, tamam diyelim acı hissetmiyor (morfin aldığını varsayalım ve şuuru açık diyelim) peki nasıl dengede durdu ? O bacak sallanır böyle kırık ise bakanın içi kalkar. Çenesi kırık ise nasıl oluyorda ana avrat sövüyor ? Herhalde sen bacağını ve çenesini kırdığını sandın. Hadi diyelim adamı öldüresiye dövdün, arabanın camını kırdı diye. Bunuda gelip burada anlatıyorsun, ya piskopatsın, ya seninde kafanda güzel veya yalan söylüyor yada abartıyorsun. Hadi diğer adam haplanmışda cam kırmış sen bir cam kırığına allahın denyosu bir hapçıyı öldürüyordun. Gelip anlatma bari ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yanlsı yere acmıssın, karalama defteri 4 üstte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sona bende böle ağzına vurudm kafası koptu sonra daha devam ediyodu küfretmeye dilini koparıp yedim içimden konuşmaya başladı mideme asit salgılattım böle eridi sonrada sıçtım adamın dilini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 vaniLLe said: mala verilen hasar icin, cok fazla bi tepki vermissin o da var. bi de sigortasi var yani insaf. adam hapin etkisiyle yapmis biseyler, o psikopat. ama senin yaptigin daha psikopatca. ne bileyim sevdigin bi adami bicaklasalar o tepkiyi versen, cinnet gecirdi denir hak da verilir ama bi araba icin cinnet gecirmek komik. ha bi de sansin da var yani sansin olmasa yaptiginin cezasini daha agir bi sekilde cekerdin. bence sana ders olsun bu, yaptiginla övünme hic bosuna. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gerçekten bidaha buraya birşey yazmamaya yemin ettiriyosunuz adamı niye yalan söyliyim ki neyse tamam takılın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 senin çeneni kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar