|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bigpoint ve Universal Studios'tan Mumya'nın Web Browser'ı geliyormuş. Şimdilik sadece newsletter uygulaması mevcut ama Mumya dünyasında geçecek, farklı bir dövüş sistemi olacakmış. Bigpoint War of Titans ile bu türde bir oyun yapmıştı. Bakalım bu da onun gibi mi olacak. Bu arada hafif bir ön "haber" ve oyunla ilgili linkleri The Mummy Online linkinde bulabilirsiniz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yok artık.. diyecektim ki web-based miş. Düşünemiyorum ortalıkta herkes mumya olmuş dolaşıyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi ön inceleme diyorsun ikinci seferdir de , yakından uzaktan incelemenin önü arkası ile alakası yok. Haber de , olsun bitsin yada incelemeye alınabilecek kıvamda oyunlara yer ver . Site güzel bu arada , emeğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ön inceleme, ufaktan bir bakış oldu. Sonuçta ortaya çıkmış bir site ve Universal ile Bigpoint'in anlaşması dışında bir şey yok. Bende nette farkedince yazayım dedim hızlısından. Ön inceleme yapacak oyun yok ortada, bilgileri birleştirdim bende kendimce. Sonuçta çok profesyonel olmayan çiçeği burnunda bir blogdur kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar