Kspong Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Noluyo yaw topluca oyunumu bıraktınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Girip bakıyorum online varmı diye, tek ben olunca tekrar çıkıyorum :) En az 5 kişi olmalı ki zevki çıksın. Tek başına insan birşey yapamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 evet yapıcak bişey yok :/ ben onlineyim bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hala utima oynayanlar olduğunu bilmek içimi açıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Valla cc'nin süresi bitmiş bi ara kapandıydı acc , şimdi tekrar açtım ama iş güç giremiyorum pek , en kısa sürede tekrar aranızda olcam inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Sinan Sosariayı terk eden son adam olacaksın cidden inanıyorum buna. En son sen log loff olacaksın ve osiyi kapatıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 öyle olm snn yi ben kapadım osiyide ben kapayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahaha osi kapanacakmış öyle duydum :) niye kapasınlarki :) 1000 dolarlık serverdan 50k $ sadece kar yapıyor adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Valla şuanda 50 bin dolar olmasa bile 25-30 bin dolar aylık geliyordur adamlara sırf serverlardan , birde shoplarından gelen parada var işte uo nun ölüsü bile iyi kazandırıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 EA için para değil o. EA'nin ceosu bile daha çok alıyordur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 CEO 'nun maaşını UO'dan gelen parayla ödüyolarmış zaten :D UO biterse CEO 'da gider mazallah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar