audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 chemin sigara tutosuda sayilabilir bence ya unitynin çilginligida sayilabilir ama en guzeli patinin tarihi tarzinda bi topic vardi oydu sanirim kurulusu sonra emanin katilmasi fln:D beygirgucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tenk yu dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Friedman said: ben anlamadım ki ama lost biteli kaç zaman oluyo artık spoilerı mı kalmış yani sene 2010 Luke un babası Anakin demek gibi bişey LAN BEN İZLEMEDİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 şu yaptığınız olur şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bihter ölüyomuş sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 raptak said: Rewendor said: bonziyi bilmezler, demokratik gorili bilmezler, kedidir kediyi bilmezler, urza'nın deformasyonunu bilmezler, pepeleği bilmezler :) anlatıcan ki bilelim hacı bilmemek değil, aramaya inanmamak ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben daha 1 bölüm lost izlememiştim, sonunu öğrendim iyi oldu gerek kalmadı izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 beyler spoiler dediniz de, ben şimdi 6.his'si daha izlemedim. ama olayı biliyorum. yani izlersem, şöyle güzelinden bir "hass..." çekemicem sonunda. yok mudur bi yolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Var.Kafanı duvara vur takii hafıza kaybı yaşıyana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar