sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ekonometri'yi biliyorum, diğeride hesap programı :) Senin esas istediğin ne? Yardımcı olabilirim belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben tez yazıyorum, ve yazmaya 3 gün önce karar verdim okulun bazı prosedürleri değişecekmiş o yüzden, yarın teslim etmem gerekiyor ve sıkıntım şu; Datalarımın eviews tabloları var, elimde hocanın istediği tarzda bir arkadaşın ödevi var ve birinin benim eviews çıktılarımı tezimin "Emprical Analysis" kısmına yazacağım şekilde yorumlaması lazım. Ve evet, sıçtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 benim 70 sayfa çeviri gibi olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi şimdi teslimata 3 gün kala "Len dur benim tezim vardı!" dedin ve bugün itibariyle son günün. Arkadaşının ödevinden bozma bir tezin var ve bu tezin bazı kısımlarının "Emprical Analysis"e göre yorumlanması gerekiyor. Doğru anlamışım değil mi? Kusura bakma ama evet şıçmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar