roxside Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya Arkadaşlar Soyle Basit Acc Açma Sistemi Yokmu.Aynı Makinadan Çalısmayacak yada Çalışan Farketmez Bir Yardım Ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 zor iş ama phpbb sistemini veriyorlar. yani slayertr mı ne veriyordu .[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin [Bu mesaj Lucretius tarafından 09 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 php http://files.leventkurt.com/php-examples/ asp http://exile.avaturk.com/ultimadevelopers/[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 makinalar ayri ise ne olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 win me ile nete koyamayız demi acc sistemini ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Benim Makinelerim Farklı Uylik sistemine bir kod ekledim bana /guvenlik/blablaklasoru/yeniaccount.txt olusturuyor. php için verdiğim link de bu yontemle calısır. Pek Güvenli Değil ama genede calısıyor.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya peki nasıl yapcaz scp gibimi koycaz :P ruhehuee[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar