Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunu hatırlayan varmı? Quarantine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Disket oyunuydu galiba ama bende cd versyonu vardı.Ancak yıllar oldu bulamadım cd yi.Tekrara nostalji yapmak istiyorum , tüm suçluların karantinaya alındığı bir şehirde taksicilik yapıyoduk ve müzikleride güzeldi.Abandonware in allahı yani.Bulabilen varsa süper olur.
[signature][hline].....

Mesaj tarihi:
superdı bu ya arabaya roket sılah vs alıyoduk
ezıp gecıoduk mılletı
bınalara bomba falan koyuyoduk cok zevklı zamanında en kalıtelı oyunlardan bırıydı
bulan olursa negzel olur
Mesaj tarihi:
Benimde aldigim bi joystick in yaninda demo cd si vermişlerdi. Onun içinde vardi. Demo olmasina ragmen hastasi olmuştum. Yanliş hatirlamiyosam adam taksiydik. Adam taşıyarak para kazaniyorduk.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Mesaj tarihi:
aaa züper bi oyundu bu ya tipleri alıoduk taksiye adam ezioduk falan[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
aşmış oyundu bende demosuyla uzun süre idare etmiştim (yaş 10 falan yanlız:)) turbo diye bi program var ayrıca kullanımı çok kolay bulabilirseniz onu da indirin onda yüzde ayarlıyosunuz o yüzde kadar yavaşlatıyo bilgisayarı yavaşlıyo oyun tabi bu bağlamda:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=864 aradigin oyunun direkt linki bu .

bunun disinda aradiginiz hemen her eski oyunu bu sitede bulabilirsiniz . sadece abondonware degil telif haklari hala suren pek cok oyunda burada var . sponsorlarindan aldigi 3 kurus parayi oyun yapimcilariyla paylasarak hizmet sunan cok yararli bir site .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 16 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...