Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Disket oyunuydu galiba ama bende cd versyonu vardı.Ancak yıllar oldu bulamadım cd yi.Tekrara nostalji yapmak istiyorum , tüm suçluların karantinaya alındığı bir şehirde taksicilik yapıyoduk ve müzikleride güzeldi.Abandonware in allahı yani.Bulabilen varsa süper olur.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 superdı bu ya arabaya roket sılah vs alıyoduk ezıp gecıoduk mılletı bınalara bomba falan koyuyoduk cok zevklı zamanında en kalıtelı oyunlardan bırıydı bulan olursa negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Benimde aldigim bi joystick in yaninda demo cd si vermişlerdi. Onun içinde vardi. Demo olmasina ragmen hastasi olmuştum. Yanliş hatirlamiyosam adam taksiydik. Adam taşıyarak para kazaniyorduk.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Dresquin onu önleyen emülatörler var zannedersem?![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 biri bulsun şunun yolunu da deşarj olalım be =)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 aaa züper bi oyundu bu ya tipleri alıoduk taksiye adam ezioduk falan[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Arka koltuk yaylıydı zaten düğmeye basınca yolcuyu fırlatıyodu arabadan haha.Müşterilerin içindede bi tane düzgün tip olmuyodu.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hatirlamaz olurmuyum , bitirene kadar akla karayi seçmiştim ... biter bitmez de yteniden başlamiştim.. şimdi nekadar zittiri*moktan araba yarişi oyunu görsem onlara harcanan vakte aciyip birisi bunu yapsa da oynasak diom (bi bu bide carmageddon zaten )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Buyrun burdan moslo'yu indirip yavaşlatabilirsiniz..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 aşmış oyundu bende demosuyla uzun süre idare etmiştim (yaş 10 falan yanlız:)) turbo diye bi program var ayrıca kullanımı çok kolay bulabilirseniz onu da indirin onda yüzde ayarlıyosunuz o yüzde kadar yavaşlatıyo bilgisayarı yavaşlıyo oyun tabi bu bağlamda:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=864 aradigin oyunun direkt linki bu . bunun disinda aradiginiz hemen her eski oyunu bu sitede bulabilirsiniz . sadece abondonware degil telif haklari hala suren pek cok oyunda burada var . sponsorlarindan aldigi 3 kurus parayi oyun yapimcilariyla paylasarak hizmet sunan cok yararli bir site .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 16 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar