BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 İkinci el ps3 alıcamda 3-5 tane opsiyonum var. Aklıma takılan 80gb fat kasa ile 120gb slim ler arasında çook fark varmı? Sony garantili temiz fat kasa80gb + oyun film vs. buldum uygun fiyata diğer yanda daha ucuza garantisi bitmiş 2 joystick +1 oyunlu bir paket var. Slim olanlarda ise Sony Garantili 80gb fiyatında mağaza garantili 2 oyunlu ve biraz daha pahalı 5 oyunlu seçenek. Sony garantisi için fat kasa mı alayım yoksa mağaza garantili 120gb slimlerden mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben 2. el 120 slim aldım, 1.5 ay oldu, sorunsuz. 2 ya da oyunlara değerse 5 oyunlu seçeneği tercih ederdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 slim'ler daha az, hatta büyük ölçüde sorunsuz diye biliyorum slim seçeneği daha güzel gözüktü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bende slim var gerçi alalı çok olmadı ama gayet memnunum, bi yamuğunu görmedim. oyunları shoptodan, gittigidiyordan falan arat kafanda hesap yap değer mi fazla vermeye diye, ona göre birini seç işte, he bi de sayıya bakma oyunlarda, saçma sapan oyunlardan falansa direk ele öyle bi seçeneği bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Sony garantisine güven derim ben, mağazadakilerin ne yapacağı belli olmaz ki şanssız olursan hiç de sanmıyorum rahat yardım edeceklerini. Sony yeni makine bile verir gerekirse. Kalın ps3 kullandım 1 sene, ki makine şu an 2.5 senelik oldu ve hala taş gibi çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Fiyatı daha yüksek olan sony garantili 5 oyunlu 120gb slimi alıyorum satıcıya ulaşınca teşkkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar