hope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya abi geçen gün eski bir model çok eski ama komser colombo nun arabasına benzer bir araba şoförüde yaşlı bir amcaydı marketden beraber çıktık beni götürürmüsün dedim ben işalla gider dedim yolda bu kürüstül bozulmaz. Abi inanmayacaksın (W) passat ın verdiği keyfi vermediyse.. (Türkçe meali by dyna= geçenlerde modeli çok eski olan nah böyle komser kolombo nun arabasına benzer bir araba gördüm, şöförüde yaşlıca bir amcaydı, markette nberaber çıktık ve beni götürürmüsün dedim (içimdende inşallah gider, yolda bozulmasa bari dedim) Abi inanmayacaksınız ama passat in verdigi keyfin aynısını yaşadım.) ps: türkçeye cevirdim ama gene bişeye benzemedi, zor işmiş yahu [Bu mesaj DynamicK tarafından 09 Ağustos 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 abi allah aşkına yazılarınızda adam gibi bi noktalama işareti kullanın.bi bok anlamadım yazdığından.en azından cümle sonlarına nokta koy yav.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 vermediyse serrefsizmisin ulan??![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: hope, 06 Ağustos 2004 14:46 tarihinde demiş ki: ya abi geçen gün eski bir model çok eski ama komser colombo nun arabasına benzer bir araba şoförüde yaşlı bir amcaydı marketden beraber çıktık beni götürürmüsün dedim ben işalla gider dedim yolda bu kürüstül bozulmaz. Abi inanmayacaksın (W) passat ın verdiği keyfi vermediyse.. Geçenlerde komiser kolombo'nun arabasına benzer çok eski model bir araba ve onun şöförü olan yaşlı bir amca görmüş.. O amcayla aynı marketten çıktıktan sonra, kendisi amcadan kendisini götürüp götüremeyeceğini sormuş. Arabaya binerken daha o külüstürün çalışacağından ve çalışırsa bozulmayacağından bile emin olamayan bu arkadaşımız, arabadan inince VW passatın veridiği keyifi almış... diye anladım, bilmiyorum ne kadarı doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 valla eski arabaların motor olayları süperdir, fast and furious ta gördük, nitroyla zor yetişiyorda skyline amerikan arabalarına :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben fazla sevmiyordum eski passatı ama yeni kasayı bayağı sağlam yapmışlar gibime geldi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bizim araba Vw passat[yenikasa]valla bana göre baya sağlam,gusel,hoş bi araba :) ben beyendım vede 2.vitesde 70 e çıktım eheuhe sonra peder bana girdi tabii nese araba hoş sağlam ama dizel passat sorun çıkarıyor bızımkı dizel boyuna sorun oluyo en son turboyu dağıttık[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Prawler, 06 Ağustos 2004 20:10 tarihinde demiş ki: valla eski arabaların motor olayları süperdir, fast and furious ta gördük, nitroyla zor yetişiyorda skyline amerikan arabalarına :) Lol o arabar 5000 cc den başlıyor tam bir canavar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dizeller zaten full sorun çıkartır[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar