Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 uTorrentde directory'i nasıl değiştirebilirim? hddde yer kalmadı, hepsini external'a atıp uploada devam etmelerini istiyorum da.. yani o kadar aradım menülerde filan da, bulamadım öyle bir seçenek. var da ben mi farkedemedim? ya da öyle bir seçenek olmadan da imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Tercihler (Pref.) Dizinler (Direc.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 heheh sorunu anlamadın galiba. daha doğrusu ben anlatamadım. ben önceden yaptığım downloadları taşımak istiyorum. yani laptopın hddsinde bulunan dosyaları external'a taşıyıp oradan uploada devam edeyim istiyorum. dosyaları direk taşıdığımda torrent hata veriyor. belki orada bir seçenek çıkar filan diye bekledim de halledemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 altta dosya adına sağ tıkla relocate file deyip nerde olduğunu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 keşke öyle bir seçenek olsa... 1.8.5 versionu şu andaki. daha yeni versiyonlarda mı var acaba o seçenek? seninkinin versionu nedir? 2.0a da upgrade etmek istemiyorum. pek bi sorunlu o da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 dosyaları taşıdıktan sonra error verince olması lazım, direk torrente sağ tıklayınca relocate çıkmıyo mu error vermişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yok onu denedim en başta zaten. Force Re-check var ama o aynı directoryde olduğu zaman çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tamam ya hallettim. advanced>set download location dan yeni directoryi seçip force re-check yaptım oldu. biraz uzun sürecek ama yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 altta files tabinde olması lazım yeav, acaba başka yerde miydi. aslında hatayı verdiğinde basınca da relocate ettiriyodu gibi kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hallettim akilacım. saol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar