St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Agalar şimdi 4 tane yükseltmeye ders aldım.Pardon biri zaten ff ti diğerleri dd falan.Şu an genel not ortalamam 2.35 bu aldığım dersler ne gelirse ortalama ne olur nasıl hesaplıcam.Üniversite Osmangazi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 GPA Calculator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi bu güzel de hangi harf notu neye denk geliyor bilmiyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 okulunun sitesinde vardır sizdeki harf notları neye denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 aa = 4.0 ba = 3.5 .. ff = 0.0 0.5 aralıkla veriliyo işte harf notları ona göre hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 okulu bırak direk hesaplayamıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yok yaa çok geç son dönemdeyim zaten bu saatten sonra bırakamam.bilgi için teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://www.ogris.gazi.edu.tr/ogrsiralama/ogr_not_hes.php aynı sistemdir AA BA BB CB CC DC DD FD FF ise hesaplatırsın burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 St_Dreamer said: yok yaa çok geç son dönemdeyim zaten bu saatten sonra bırakamam.bilgi için teşekkür ettim abv =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 stimpak said: aa = 4.0 ba = 3.5 .. ff = 0.0 0.5 aralıkla veriliyo işte harf notları ona göre hesapla en azından koçta değil öyle A = 4.0 A-= 3.67 B+= 3.33 B = 3.0 B-= 2.67 C+= 2.33 C = 2.0 C-= 1.67 D+= 1.33 D = 1.0 F = 0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 acımasızmış koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 niye acımasız olsun o harf puanlarının 100 üstündeki karşılıklarını bilmeden öyle diyemezsin bilakis daha adil daha çok not olması. 100 üstünden ortalamada 1 puan farkla 0.5 not kaçırmak falan kötü oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar