raptak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Sparkcaster said: ırççılık yapmayın kafatasıyla olmaz bu işler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ekolojik dengeyle alakalari nitrojenle alakali bildigim kadariyla.. yani topraktaki, veya topraga dusen nesnelerdeki nitrojen i, atmosfere katiyor bunlar.. bocek ahalisinin tumu daha dogrusu.. o zibawwwnnn diye vurunce cikan citir sesini ureten madde de kreatin.. su tirnaklarimizin olusmasini saglayan zinbirti.. ;) oyle iste.. gereksiz bilgi aksin istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Lexius said: senko said: var. abi hayvan tam bir meriç yaa :D Abi bir hayvanın nasıl böyle bir surat ifadesi olabilir ?? Gerçekten mutlu olunca tebessüm mü ediyor yoksa hayvanın suratından haberi yok biz kendi tebessümümüze mi benzetiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 _anijav_ said: Lexius said: senko said: var. abi hayvan tam bir meriç yaa :D Abi bir hayvanın nasıl böyle bir surat ifadesi olabilir ?? Gerçekten mutlu olunca tebessüm mü ediyor yoksa hayvanın suratından haberi yok biz kendi tebessümümüze mi benzetiyoruz ne hayvanı lan kostüm değilmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 LuNiZ said: ekolojik dengeyle alakalari nitrojenle alakali bildigim kadariyla.. yani topraktaki, veya topraga dusen nesnelerdeki nitrojen i, atmosfere katiyor bunlar.. bocek ahalisinin tumu daha dogrusu.. o zibawwwnnn diye vurunce cikan citir sesini ureten madde de kreatin.. su tirnaklarimizin olusmasini saglayan zinbirti.. ;) oyle iste.. gereksiz bilgi aksin istedim.. kitin değil miydi o madde dostum qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Longshanks said: kitin değil miydi o madde dostum qanqa kitinmis la.. bende ne sallamisim.. :D sry bab the kenk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Lexius said: failus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 senko said: Bildiğin friendzone yemiş yazık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 LuNiZ said: Longshanks said: kitin değil miydi o madde dostum qanqa kitinmis la.. bende ne sallamisim.. :D sry bab the kenk.. emrim olmaz...ricam olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 cirkin sensin kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar