Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Oyun web browser tarzı olmuş ufak bir download yeterli oluyor. Sonra oyun içinden seçtiğiniz mini oyunlara girdikçe tekrar onları yüklüyor. Oyun tamamen mini oyunlardan oluşuyor.Tower defence - Saber duel denedim ben sadece.Saber duel de yön tuşlarına basarak duel yaptırınca dayanamayıp çıktım. Tamamen belirli bir yaş grubuna hitaben hazırlanmış bir oyun.20 ye yakın mini game var ve zaman geçirmek için belki tercih edilebilir.Ben yaklaşık 5 dk'mı harcayabildim oyuna.Sabrı kuvvetli olan birisi varsa ve diğer mini game leri denerse onların izlenimlerinide alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nuwanda said: SOE zbaaaam diye oturtmus ahahaha.arkadasimin 11 yasinda kardesi var onlar sw cok bilmiyorlar, ama hoslarina gitti oynicaz diyorlar. mighty ii oyunlar sana 15- oyuncu kitlesiyle, artik swtor bolumunu de farmlamazsin umarim.. /fingersCrossed +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Kanuni said: bu oyunu swtor ile kiyaslayip bunu tercih edebilecegini soyleyen mighty thor adli arkadasin banlanmasini rica ediyor ve bundan sonra mmo konusunda yorum yapmasinin engellenmesini istiyorum. ahahha katılıyorum Kanuni tum ictenligimle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 oynayın oynayın:) şimdi orada bir space combat mini game i war onu iyi onayım çünkü sevgili 896 milyon dolarlık bioware iniz space combat olarak alıp aynısını kendi oynuna koydu sonra utanmadan heroic space combat dedi bioware utanmıyorsa siz utanmıyorsanız bende utanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hala yaziyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Kanuni said: bu oyunu swtor ile kiyaslayip bunu tercih edebilecegini soyleyen mighty thor adli arkadasin banlanmasini rica ediyor ve bundan sonra mmo konusunda yorum yapmasinin engellenmesini istiyorum. sen takılırsın artık mighty :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 said: The meat of Clone Wars Adventures is definitely in its minigames, which are well designed and fun to play, with rare exceptions. Unfortunately, that just isn’t enough for this game. With the expectations of the Clone Wars series storyline, plus the vast possibilities and opportunities in Free Realms, the combination of these two elements should have been more engaging and fascinating. Unlike Free Realms, there are no combat jobs, no quests, no events – just some social spaces and minigames. That leaves Clone Wars Adventures as little more than a 3D social hub with minigames, and while the games are worth playing, there isn’t enough substance to keep a player there long enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ohaha lan bu ne. bildigin 3-5 tane salak flash game'i alip oyun yapmislar. daha da kotusu oyunun %70'i parali aahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bir SOE klasiği . milleti nasıl düdüklerim konsepti iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar