xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 evdeki wireless şifresini şu anda bilemediğimden dokunamadım. babamda hatırlamıyor anca yarın öğrenirim. vodafone'un 3g paketine aboneyim 8TL'lik olan pakete. 0.77 kuruş kaldı. 10 dakikadır nette takılıyorum. bilgisayara bağladım. kaç mb kaldı vs gibi şeyleri öğrenebilir miyim, nasıl ? bir de alırken sınırsız olduğunu belirtmişlerdi. ama bilemedim. emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ayda 7.99 lira olan pakette 100 mb a kadar 3g ondan sonra edge hizi ile sınırsız baglaniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bunu nasıl sorgulayabiliriz peki ? kaç mb kaldığını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 VMC ile bağlanmıyor musun? orada gösteriyor ki ne kadar kullandığını? bilgisayarının 3g modemini mi kullanıosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yok ya usb ile telefondan bağlandım o şekilde bağlanıyorum. 0,77 kuruş var. sor ay yaptım böyle bir tarife yoktur dedi. ama 1 saat belki oldu falan hala tık yok. inmiyor, bitmiyor. ne alakaysa. üye değilmişim o günlük zıkkım paketine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar