YanK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bana güzel Polar ayı vb hayvanalara binme scpsi bulamadım kataloglarda nerden bulabilirim başka?[hline]Ben güzele güzel demem benim olmayınca!!! e®©i dinlerim... MeLYuS
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bunun icin once verdata.mul da bazı degisiklikler yapman lazım sonrada scripti ekleyip binebilirsin[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :(
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 [ITEMDEF 03f0f] DEFNAME=i_mt_bear TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 TDATA3=01bb [ITEMDEF 03f0e] DEFNAME=i_mt_drake TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 TDATA3=01ba [FUNCTION mountdrake] SRC.NEWITEM=i_mt_drake SRC.ACT.EQUIP SRC.FLAGS=|statf_onhorse SRC.FIX [FUNCTION mountbear] SRC.NEWITEM=i_mt_bear SRC.ACT.EQUIP SRC.FLAGS=|statf_onhorse SRC.FIX [CHARDEF 01BB] DEFNAME=C_BEAR_MOUNT NAME=BEAR MOUNT on=@create color=0ffff on=@click remove return 1 on=@npcrestock remove return 1 on=@skillstart remove return 1 [CHARDEF 01ba] DEFNAME=C_DRAGON_MOUNT NAME=DRAGON MOUNT on=@create color=0ffff on=@click remove return 1 on=@npcrestock remove return 1 on=@skillstart remove return 1 [EOF][hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :(
YanK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Saol kardeş..[hline]Ben güzele güzel demem benim olmayınca!!! e®©i dinlerim... MeLYuS
Öne çıkan mesajlar