SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mahyem abi kıskaçlığımız tavan yaptı pati olarak, eğer bir daha biyerlerdn bişey kazanırsan yemin ediyorum ellerimle şikayet edicem en yakın vergi dairesine seni. Na bu da söz. NERDEN KAZANDIN BUNLARI HEAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 2gblık shuffle'a 20 liradan fazla versem gece uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Kalan shuffle'ı almak istiyorum. ÖM attım telefonda konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 shuffle tam bayan işi mp3 player ufak tefek köpek gibi şarjı gider falan ama olay o değil. mayhem kaç yıldır patiyi takip ederim tüm pati toplamda senin yarın kadar hediye kazanmamıştır abi nasıl bir mezarcısın sen ya :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 abi ne alakası var, sabahlar kosmaya cıkıyorum mesela. sortumda cep yok bise yok, kocaman ipod classic mi tasıyalım. ufak olması isime geliyor benim acıkcası, bilerek ufak aldım hatta. tshirtün kenarına taktırıp cıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 shuffle 10 numara alet. eşşek gibi ipod taşımaya gerek yok o da müzik çalıyor bu da. ha karışık çalma olayını sevmiyorsan da sansa clip falan alırsın ekranın olur. bu aletlerin ufağı makbul. ben de başta koşarken müzik dinlemek için almıştım ama zamanla günlük hayatıma da girdi ki başka mp3çalar kullanamaz oldum o kadar ufak ve pratik bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Satmaya niyeti yok arkadaşın sanırım. 2 gündür haber bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Yav nerde bu arkadaş? yok mu ulaşacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar