Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Guide

Invulon

Öne çıkan mesajlar

said:
zgrw, 20 December 2003 21:41 tarihinde demiş ki:
c# , c+ ve c++ ; c nin geliştirilmiş halidir . ve hepsi birbirine yakın dillerdir . o yüzden bencede en iyisi bişey söylememendir

başlarındaki c harfinin ortak olması ve c#ın sonradan çıkmış olması diğerlerinin geliştirilmiş hali olduğu anlamına gelmez..

ama bunu buradan tartışmamız hoş değil.
yok, gövde gösterisi yapacaksak devam edebiliriz.[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

gövde gösterisiyle alakası yok . biza hoca söyldei diyorum . ben her gün okulda programlama öğreniyom . ama bilmeden idda edeceksen devam edebilirsin .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı açıklamalar yapayım sizlere yardımcı olur.

Spheredeki komut sistemine alışanlar scripts/commands/ dizininde Handlers.cs dosyasını bulup oradaki

Server.Commands.CommandPrefix = "[";

satırını

Server.Commands.CommandPrefix = .;

ile değiştirsin.

orijinalinde komutlar [ parantez ile kullanıldıgından yanlıslıkar olabiliyor.

şimdi Statlarla oynamak için komutlar farkli. UO yu full patclediginizde status'un değiştiğini gorursunuz.

burada str değiştirmek için

set rawstr 100
set rawint 100
set rawdex 100

komutlarını kullanın..

oyun icinde

admin komutunu kullandıgınız da kullanımı kolaylastıran bir pencere acılır. Buradan serveri cok rahat bir sekilde yonetebilirsiniz.Runuo da consoldan komut girişi yok. Her şeyi ingame olarak hallediyorsunuz. Serveri kapatmadan once

save komutunu kullanarak veya admin penceresinden once save sonra kapat secenegini kullanarak kapatabilirsiniz.

Dclick eventi runuo da var

public override void OnDoubleClick( Mobile m )
{
buraya istediginiz yazın
}

şimdilik bu kadar fırsat buldukça yardımcı olmaya çalışacağım..

İyi oyunlar[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Shard Admin || Developer || Old Man || Good Guy
Sosyal ağlarda paylaş

YOK bir hayli farklılıklar var. EN hosuma giden yön yeni versiyonda Administer komutları arttırıp ingame oyun kontrolunu çoğaltmışlar.
OSI ye bir adım daha yaklaşmışlar.
Forumlarda bildirilen bugların neredeyse tamamı yok edilmiş..
Player taraflı abuse şansı neredeyse yuzde 2 3 lere inmiş (script hatası yuzunden yaratılmasını saymazsak)

daha bir ton şey....[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak bug temizligi yapmislar son updatede gordugum kadariyla yuzeysel cok bir degisiklik yok ama teknik acidan sekle sokmuslar

bu arad C# ve RunUO scriptingi ile ilgili guide bitti
firsatim olursa asamalar halinde webe veya burdan anlatmaya calisicagim

C Sharp ve forumdaki bbcodedan dolayi bu guideda bazi yerlerde hatalar olmus durumda onlarida inceleyip duzelticegim ama cok fazla is birikdigi icin hep bir sonraki gun derken gecikiyor.[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar sponsoru buldum server acıyoduk bır anda runuo ya gecmeye karar verdık ancak textlerın turkceye donmesı yada skıll ayaralrı vs.vs ufak ıslerde yardımcı olabılecek bısı varmı .. mesela DOZER bu ısı bılıyo gıbı bıze yardımcı olurmusun... yada bır baskası

bu arada server a hıc kımse gıremıyor acc name ve pass i giriyorlarmıs next dedıkten sonra server adı gozukıyomus tekrar next dedıklerınde connectıng de kalıyomus..client uzerındede 10 15 sanıye sonra dısconnected yzıo..[hline]Diemor UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

uogatewayde LİSTEYE eklenmek ıstıyorum ancak :

1.arkadaslarımın gırememe nedenı PATCHMI?

2.uogatway in adresınde listeye eklenmek ıcın form dolduruken uptime 100de 0 dıo... oysa server 3 saattır acık ancak sıtede 30 dakakyı gecınce lısteye alınırsın dıo...ancak ben uo gatewayde LOCAL olarak gozukuyorum...UPTIME ın artması ıcın UP olmam gerekmezmı?

ne yapmalım?[hline]Diemor UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...