zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 2.yi bilmiyorum ancak 1. si kullandığın RunUo verisyonu buglı olabilir.[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: zgrw, 20 December 2003 21:41 tarihinde demiş ki: c# , c+ ve c++ ; c nin geliştirilmiş halidir . ve hepsi birbirine yakın dillerdir . o yüzden bencede en iyisi bişey söylememendir başlarındaki c harfinin ortak olması ve c#ın sonradan çıkmış olması diğerlerinin geliştirilmiş hali olduğu anlamına gelmez.. ama bunu buradan tartışmamız hoş değil. yok, gövde gösterisi yapacaksak devam edebiliriz.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warriorsloren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya bu runuoda dclick yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 gövde gösterisiyle alakası yok . biza hoca söyldei diyorum . ben her gün okulda programlama öğreniyom . ama bilmeden idda edeceksen devam edebilirsin .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: warriorsloren, 23 December 2003 14:01 tarihinde demiş ki: ya bu runuoda dclick yokmu ? olması lazım. runuo.com dan arat istersen, komut listesinde aradığın item için double click event'i komut listesinde gözükecektir. (umarım)[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bundan bir önceki benim yazdığım mesajın silinmesini istiyorum[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bazı açıklamalar yapayım sizlere yardımcı olur. Spheredeki komut sistemine alışanlar scripts/commands/ dizininde Handlers.cs dosyasını bulup oradaki Server.Commands.CommandPrefix = "["; satırını Server.Commands.CommandPrefix = .; ile değiştirsin. orijinalinde komutlar [ parantez ile kullanıldıgından yanlıslıkar olabiliyor. şimdi Statlarla oynamak için komutlar farkli. UO yu full patclediginizde status'un değiştiğini gorursunuz. burada str değiştirmek için set rawstr 100 set rawint 100 set rawdex 100 komutlarını kullanın.. oyun icinde admin komutunu kullandıgınız da kullanımı kolaylastıran bir pencere acılır. Buradan serveri cok rahat bir sekilde yonetebilirsiniz.Runuo da consoldan komut girişi yok. Her şeyi ingame olarak hallediyorsunuz. Serveri kapatmadan once save komutunu kullanarak veya admin penceresinden once save sonra kapat secenegini kullanarak kapatabilirsiniz. Dclick eventi runuo da var public override void OnDoubleClick( Mobile m ) { buraya istediginiz yazın } şimdilik bu kadar fırsat buldukça yardımcı olmaya çalışacağım.. İyi oyunlar[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin || Developer || Old Man || Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 uo ya açtığım admin acc ile giriyorum fakat normal bir char gibi gözüküyor ve front end de acc yaratırken acc name e yazı yazamıyorsun gm acc açıom oyuna giriom yine normal char olarak gözüküo[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Peki acaba biriniz bilgisayarı fazla kasmıyacak spawnlı bir world downland yeri biliyormu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Arkadaşlar Bu RUNUO'nun download lar kapalı birisi bi zahmet bunun Download yapılabilecek bi adres veya Bi yere kendisi upload edipte o linki bize ulaştırsa çünkü hiç biryerde yok..[hline]Im Back in Action..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 RunUO Beta36 en son versiyon[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 36 nın 35 ten pek bir farkı yok gibi[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 YOK bir hayli farklılıklar var. EN hosuma giden yön yeni versiyonda Administer komutları arttırıp ingame oyun kontrolunu çoğaltmışlar. OSI ye bir adım daha yaklaşmışlar. Forumlarda bildirilen bugların neredeyse tamamı yok edilmiş.. Player taraflı abuse şansı neredeyse yuzde 2 3 lere inmiş (script hatası yuzunden yaratılmasını saymazsak) daha bir ton şey....[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 genel olarak bug temizligi yapmislar son updatede gordugum kadariyla yuzeysel cok bir degisiklik yok ama teknik acidan sekle sokmuslar bu arad C# ve RunUO scriptingi ile ilgili guide bitti firsatim olursa asamalar halinde webe veya burdan anlatmaya calisicagim C Sharp ve forumdaki bbcodedan dolayi bu guideda bazi yerlerde hatalar olmus durumda onlarida inceleyip duzelticegim ama cok fazla is birikdigi icin hep bir sonraki gun derken gecikiyor.[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Runuo downloadlar kapalı değil sadece üye olmanız gerekiyor indirmeniz için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Script complier i nerden bulabilirim? runuo nun sitesinde yokda[hline]:tebrikz: Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 c# compiler diye google dan aratabilirsin. ama cidden bu işe gireceksen visual studio.net bulmanı tavsiye ederim.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 arkadaslar sponsoru buldum server acıyoduk bır anda runuo ya gecmeye karar verdık ancak textlerın turkceye donmesı yada skıll ayaralrı vs.vs ufak ıslerde yardımcı olabılecek bısı varmı .. mesela DOZER bu ısı bılıyo gıbı bıze yardımcı olurmusun... yada bır baskası bu arada server a hıc kımse gıremıyor acc name ve pass i giriyorlarmıs next dedıkten sonra server adı gozukıyomus tekrar next dedıklerınde connectıng de kalıyomus..client uzerındede 10 15 sanıye sonra dısconnected yzıo..[hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 muhtemelen uygunsuz client kullanıyorlar. 4.00q kullanmayı denesinler, sorun çözülecektir.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ayrıca server konusunda vakit kısıtlamasından ötürü pek yardımcı olamam fakat herhangi bir sorun olursa buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin / ve isteyen herkes ulaşabilir.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sadece uogatewayden gırılıyor dımı? yanı patch yapıp uogateway e ip ve portu ekledıkten sonra gırılmedı gerek ancak hepımızın patchı full ama connecting de kalıyor?[hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 uogatewayde LİSTEYE eklenmek ıstıyorum ancak : 1.arkadaslarımın gırememe nedenı PATCHMI? 2.uogatway in adresınde listeye eklenmek ıcın form dolduruken uptime 100de 0 dıo... oysa server 3 saattır acık ancak sıtede 30 dakakyı gecınce lısteye alınırsın dıo...ancak ben uo gatewayde LOCAL olarak gozukuyorum...UPTIME ın artması ıcın UP olmam gerekmezmı? ne yapmalım?[hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bakın sıfre acc yazıyorlar 2. connectıngde kalıyorlar..giremıyorlar..ben onların accsıyle denıyorum bende kalıyorum..ama onlara accmı admın accsını verınce gene gıremıyorlar nasıl oynıcaz yardımmmm[hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bunlar fasa fiso[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 peki ya doğru olan nedir extacy :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar