Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ya ben bunları 2008de oyunu bırakmadan birkaç hafta önce yaptırmıştım o gunden bugune yeni bişi çıkmadı mı craft set yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tamam akşam sana set alalim bakalim resimlerini göstereyim mi setinin? ya şirkette IT çalişma yapiyor bir sayfa 3dk da açılıyor ana avrad başlıycam artık çok sinirlerim bozuldu yoksa şimdiye on kere resim fiyat isim hepsini yazmiştim şuraya idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bugün gathering kasayım bi AH durumu nasıl ogreneyim yani para yapılıyorsa bakayım craft setlere yoksa hic bulasmıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 instancelarda çok güzel setler var Abso sen ve diğer Assasin Patiler için araştırma yapıyorum. Olmadı girer instance temizleriz ama sevmiyorsun işte PVE instancea girdikten sonra raidede gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Solo olmayacak instance degilmi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abso 50gold vermeden üstündekinden daha iyi set satın alamıyoruz babacım o yüzden sana şöyle yapalım senin kolye ve yüzükleri beğenmedim, epic yüzüğün nerde senin kral conanın verdiği? destiny questini yaptin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yapmışımdır illaki ama ac gozluluk satmısımdır ben onu kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hahaha :) niye epic ring'i sattın ki abi para için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bilmem yani muhtemelen satmıışımdır bakayım bi banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 off inanmıyorum :) Abso baba tamam o zaman şöyle yapıyoruz... Ben sana bi Eye of the Watcher ısmarlıyorum. Akşam seni direk Pvp Lvl1 yapıyoruz. Sonra.. Vendordan 2 tane Band of Force alıyoruz. Sonra.. Pvp Lvl2 olmanda çok uzun sürmeyecektir olunca alacağın itemlerde bunlar; Armbands of the Whispering Blade Belt of the Whispering Blade Boots of the Whispering Blade Ama en önemlileri halen yok üstünde, Chest, Legs ve Head. Chest ve Leg Pvp Lvl4de, head 5'de. O yüzden inat etmeyip bir iki raide girerde şu itemlerı alabilirsen birde pvp lvl3 olabilirsen ki 1 haftada olursun aslında işte geriside aşağıdaki gibi olacak; Raidler Tunic of Deadly Guile - Kyllikki'den çıkar. Hood of Deadly Guile - Vistrix'den çıkar. Leggings of Deadly Guile - Yakhmar'dan çıkar. PvP Lvl3 Gloves of the Whispering Blade Wristbands of the Whispering Blade Artık sende bir ölüm makinesisin :p Assasin Arkadaşlar içinizde Abso gibi üşenmeyenler varsa şu üç itemi şiddetle tavsiye ediyorum; Katari Itemleri Enjoy with that :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Raide gelirimde benim bu hafta saatler 23.00dan sonra ancak o saate raid kalırsa gelirim :P Ve benim spec pvp spec yani PvEde bi işe yaramaz herhalde respecmi yapayım raidler için tyoksa dual spec varmı AoCda? haha GM gemcuyttermısım ben ya miningde GM oldu gelsin paracıklar :P Bu aralar en para hangi gemlerde ve recipeleri en basit olanı nedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gemden recipeden anlamam senin featler benim verdiğim gibi değil mi? her türlü raidde yaaprsın onlarla. raid saatleri için 23 tr saati geç bir saat değil ama ben çok durmuyorum 12 ye doğru kaçıyorum haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ok bu akşam girebilirsem erken girmeye calısırım evden hanımı ikna ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya dur vazgeçtim yeme başına oklava bizim yüzümüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Rra dostum necklace den 1 tane de ben rica ediyorum :) Bir aksilik çıkmazsa en geç 2 gün sonra 80'lemiş olacağım.Arada yaptığım mini gameler sayesinde pvp lvl 2 oldum :) Direk pvp lvl 2 itemlerini alırım ve ver elini raidler,pvp'ler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bu arada necklace için çoçk saol valla 1 item değişti ama resmen yeniden doğmuş gibi oldu char hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bende o necki kullanıyorum arkadaşlar gerçekten imba bişeydir tmm kesici bitanede sana ismarliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ya ben işteki laptop ile minigamlere girsem ama bişi yapmadan dursam ne olur. Yani ayıp olur biliyorumda laptopla bişi yapma gibi şansım zaten yok bari puan falan alırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 valla maçı kaybederse takımın bi puan bekleme doğru düzgün ama kazanırsa puanınıda tokeninide alırsın ama adamların 5vs6 kazanmasını bekleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yok ya amaç bugün Rank1 olmak sonra zaten minigame minigame devam edicem normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bu arada bende perk merk bişi yok ya o zamanlamı çıkıyor nedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 1 Prowress puanı için 1 milyon Prowress XP lazım. Minigamede maç kaybedersen 8k kazırsan 22k minigame questi tamamlarsan 60+k xp alırsın. Ama bunun dışında lvl80 karakterler için 2.bir seçenek var sol altta Time olan bölümü işaretle her featin bir süresi var süresini bekleyerek vericeksin artık uzun sürüyor ama beleş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Minigame questini bir yere teslim gerekiyor mu peki? Yoksa kendi halinde bişi mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Khemide board var oradan tıklayarak alıyoruz 4 quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ok saol. Teslimi khemidemi gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar