mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 odamda tam 3 tane sivrisinek var 1 saati aşkın süredir avlamaya çalısıyorum ama kaçıp duruyo şerefsizler iyiki bi gün erken yatın erken kalkıcaktım işim var diye 1 de yattım 2 ye kadar uyutmadılar saat 3 oldu hala uyuyamadım Of ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gece benim odamda da vardı, önce yorganın içine saklandım kafam hariç. baktım sesi sinsi sinsi yanaşıyo. sonra dedim severler, attım yorganı ve siper ettim göğsümü. ısırmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sarımsaklı yoğurt ye yat. hiç denemedim.ama ilginç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dostum adam sivrisinek var demiş vampir değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bataklikta mi yasiyonuz lan bu devirde ne sivrisinegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi sivrisinek avlamaktan kolay ne var ya doğru zamanı bekliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Flamethower kullan? Tüm odayı yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Hotdog said: dostum adam sivrisinek var demiş vampir değil tut ki sivrisinekler sarımsak kokusundan kaçmadı, kahramanımız yoğurdun etkisiyle döne döne yatarken dünyayı kurtardığı rüyalar bile görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tablet falan kullanın ya işe yarıyo bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 odanın kapısını açık bırakıcaksın. senin oda karanlık olucak. dışarki herhangi bi yerden ışık vurduğu zaman oraya gidiyolar. bu taktikle her sabah banyoda(aynada) 5 tane sinek öldürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben çıplak yatıyorum hiç bulaşamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 breaking bad'in geçen bölümü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 BloodyBeast said: odanın kapısını açık bırakıcaksın. senin oda karanlık olucak. dışarki herhangi bi yerden ışık vurduğu zaman oraya gidiyolar. bu taktikle her sabah banyoda(aynada) 5 tane sinek öldürüyorum sivrisinek? ışığa mı gidiyor 2010 sivrisinekleri? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar