mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 odamda tam 3 tane sivrisinek var 1 saati aşkın süredir avlamaya çalısıyorum ama kaçıp duruyo şerefsizler iyiki bi gün erken yatın erken kalkıcaktım işim var diye 1 de yattım 2 ye kadar uyutmadılar saat 3 oldu hala uyuyamadım Of ya of
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gece benim odamda da vardı, önce yorganın içine saklandım kafam hariç. baktım sesi sinsi sinsi yanaşıyo. sonra dedim severler, attım yorganı ve siper ettim göğsümü. ısırmamış.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sarımsaklı yoğurt ye yat. hiç denemedim.ama ilginç olabilir.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dostum adam sivrisinek var demiş vampir değil
machine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bataklikta mi yasiyonuz lan bu devirde ne sivrisinegi
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi sivrisinek avlamaktan kolay ne var ya doğru zamanı bekliceksin.
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Flamethower kullan? Tüm odayı yak.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Hotdog said: dostum adam sivrisinek var demiş vampir değil tut ki sivrisinekler sarımsak kokusundan kaçmadı, kahramanımız yoğurdun etkisiyle döne döne yatarken dünyayı kurtardığı rüyalar bile görebilir.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tablet falan kullanın ya işe yarıyo bayaa.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 odanın kapısını açık bırakıcaksın. senin oda karanlık olucak. dışarki herhangi bi yerden ışık vurduğu zaman oraya gidiyolar. bu taktikle her sabah banyoda(aynada) 5 tane sinek öldürüyorum
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben çıplak yatıyorum hiç bulaşamıyolar.
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 breaking bad'in geçen bölümü gibi.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 BloodyBeast said: odanın kapısını açık bırakıcaksın. senin oda karanlık olucak. dışarki herhangi bi yerden ışık vurduğu zaman oraya gidiyolar. bu taktikle her sabah banyoda(aynada) 5 tane sinek öldürüyorum sivrisinek? ışığa mı gidiyor 2010 sivrisinekleri? sdf
Öne çıkan mesajlar