goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 al pacinonun başrolünde oynadığı kaliteli bir tv filmi. (tv için çekilmiş ama oldukça iyi) imdb link film ölümden başka kurtuluşu kalmamış acı çeken çaresiz hastalara, "onların kendilerini ödürebileceği düzenekler" kurup yardım eden iyi niyetli gerçek bir doktoru anlatıyor. ilginç ve akıcı bir hikayesi var. ancak filmde bir şey dikkatimi çekti, 71. dakikada gelen bir tablo heykel var. "ermeni soykırımımız" üzerine güya çok manalı bir eser. anasını satim adamlar ince ince milletin bilinçaltına sokuzluyo, her dizi filmde ince ince. suyu çıktı işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 goldbären said: ancak filmde bir şey dikkatimi çekti, 71. dakikada gelen bir tablo heykel var. "ermeni soykırımımız" üzerine güya çok manalı bir eser. anasını satim adamlar ince ince milletin bilinçaltına sokuzluyo, her dizi filmde ince ince. suyu çıktı işin.izlemeyi düşünüyordum, şu sahneyi izledim, vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 evet bütün filmin samimiyetini alıp götürüyo, şöyle adi propagandalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar