Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ukgames,gameloaded dan birkaç kereden fazla farklı farklı kredi kartlarıyla almayı denedim. Herbirinde iptal oldu i oyunu daha önce aynı kartla gameloadeddan alan bir arkadaşım yine almaya çalıştı oda iptal edildi!EU versiyon istiyorum sitelerden anladığınız üzere.Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 adres bilgisi olarak kredi kartlarının ekstrelerindeki bilginin aynısını giriyor musunuz? eğer bankaya bu yönde bir kontrol istemi gönderiliyorsa ve tutmuyorsa iptal ediliyor olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aynı adresi yazdım(bizim adrese geliyor ekstreler). Ayrıca 1 kere aynı kartla aynı siteden alan arkadaşım şimdi niye bana alamadı onu da anlamadım.Acaba cenabet filan mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ahaha olabiir abdest alip dene ;> bizim ark da almaya çalişti paso cancel oldu.[signature][hline]Guinessa Darksta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya benimkide paso cancel oluyo napıcaz offff[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar