Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ukgames,gameloaded dan birkaç kereden fazla farklı farklı kredi kartlarıyla almayı denedim. Herbirinde iptal oldu i oyunu daha önce aynı kartla gameloadeddan alan bir arkadaşım yine almaya çalıştı oda iptal edildi!EU versiyon istiyorum sitelerden anladığınız üzere.Ne yapabilirim?
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 adres bilgisi olarak kredi kartlarının ekstrelerindeki bilginin aynısını giriyor musunuz? eğer bankaya bu yönde bir kontrol istemi gönderiliyorsa ve tutmuyorsa iptal ediliyor olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aynı adresi yazdım(bizim adrese geliyor ekstreler). Ayrıca 1 kere aynı kartla aynı siteden alan arkadaşım şimdi niye bana alamadı onu da anlamadım.Acaba cenabet filan mıyım?
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ahaha olabiir abdest alip dene ;> bizim ark da almaya çalişti paso cancel oldu.[signature][hline]Guinessa Darksta
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya benimkide paso cancel oluyo napıcaz offff[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar