Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Nero kullanarak once emula ile indirdigim ve cd e yazdigim bir oyunu , daha sonrada orijinal bir oyunu cd'den cd e kopyaladim ama her iki kopyada da sorunlar cikti ve calismadilar.İlk kopyaladigimi birisine gönderdigim icin ayrintisini bilmiyorum , orijinalden kopyaladigimi sorunsuz install ediyorum ama calistirmak istedigimde dogru cd i takin mesaji geliyor.Her iki cd i de denedim ayni mesaj. Ben birseyi eksikmi yapiyorum yoksa ne , kim , nasil , niye ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change [Bu mesaj Soulless tarafından 09 Ağustos 2004 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 oyun kırık bir oyunsa crack vs dosyayını copy/pastelemen gerekiyor olabilir ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Daha once kopyaladigim crackti ve gönderdigim kisiye anlattim o c/p olayini , yaptigim halde calismiyor dedi.Benim dün kopyaladigim ve calismayan ise orijinal.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 şöyle bir site var http://www.gamecopyworld.com/ (illegal değildir...) burada oyunları cd'siz oynayabilmene imkan veren "nocd" .exe dosyaları var, elindeki oyunun versiyonuna uygun bir nocd dosyası bulabilirsen onu kullanarak da cd istememesini sağlayabilirsin büyük ihtimalle oyunun kurulumunda ve oynanmasında bir sorun yok, sorun cd istemesi ise bu yöntemle es geçebilirsin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar