DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yani şu forumda da nadalboi ların hemen hepsi başarılı olana tahammül edemeyen ve en yakın rakibini destekleyen adamlar hep. ki nadal federerin yanına bile yaklaşamaz hadi nayse. 2-3 seneye nadalın eline verecek net 3 adam var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 insanlar federer'i sevmek zorunda değil, bende sevmiyorum ama tenisine saygı duymamı engellemiyor bu topicte federer'in oyunu hakkında olumsuz bir yorum yokken gelip başkalarına fanboy diye saldırır, üstüne nadal yetersiz gibi şeyler yazarsan federer fanboyu durumuna düşersin maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Lauren said: toprak dışı yetersiz dediğin adam, çimde ve sertte grand slam finallerinde federer'i yenmiş bir adam. beşiktaş da manchesterı yendi bi kere allahtan, daha büyük kulüp zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 mokoko said: bi tek toprak sahada oynayabilen bi tenisçi olsaydı dunya sıralamasında 1. olamazdı değil mi? en iyi oynadığı zemin toprak olabilir tamam ama diğer zeminlerde fedexten sora en iyiside nadaldır kesinlikle.o sıralamalar harika bir şekilde yapılıyor zaten, grand slam kazanamayan tenisçiler falan dünyanın 1 numarası oluyordu geçen yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 moar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 incoming wot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi yapma etme. tamam federer fanbio değilsin belki ama fanboi deilsen kesinlikle nadal haterısın. bu ne bole yahu. kimse nadal>federer demiyo diyemez ztn. ben federer i sevmiyorum cunku ruhsuz gelio bana. ama bu adamın dunyada gelmiş geçmiş en iyi tenis oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyo. ama sen gelipte nadal yetersiz sırf toprakta oynayabilio dersen lololololo derim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 DoruK said: Lauren said: toprak dışı yetersiz dediğin adam, çimde ve sertte grand slam finallerinde federer'i yenmiş bir adam. beşiktaş da manchesterı yendi bi kere allahtan, daha büyük kulüp zaten. sdfasdfsadfsa. kusura bakma ama cidden bilgisizsin. hiç kızdırmak için söylemiyorum ama ciddi ciddi bilgi eksikliğin var. şu yardımcı olur; http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=F324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 DoruK said: bi tek toprak sahada adam gibi oynayabilen bir tenisçinin nesini bu kadar beğeniyorsunuz anlamıyorum şu tip yorumlara hastayım, senede kaç tenis maçı seyrettiğini merak etmeye başladım basketbolda'da lebron sadece fiziğiyle, gücüyle oynuyo rerörö versiyonu var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 federerde para çok gibi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lauren hits critical. nadal 14 - 7 federer Results on each court surface Clay courts: Nadal 10–2 (Best of 5: Nadal 6-0) Hard courts: 3–3 Grass courts: Federer 2–1 http://en.wikipedia.org/wiki/Federer%E2%80%93Nadal_rivalry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 radagast62 said: DoruK said: bi tek toprak sahada adam gibi oynayabilen bir tenisçinin nesini bu kadar beğeniyorsunuz anlamıyorum şu tip yorumlara hastayım, senede kaç tenis maçı seyrettiğini merak etmeye başladım basketbolda'da lebron sadece fiziğiyle, gücüyle oynuyo rerörö versiyonu var bunun lebron ole ama. o fizk bende olsa bende oynarıaÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAAARRRRRRRRRR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ayrıca, burada kimse ağzını açmamışken gelip nadal'a saçma sapan yanlış ve eksik argümanlarla saldırdıktan sonra, burada yazdıklarımıza "nadal fanboyları rerörö" demen komik. yani, bi açıp bak lütfen muhabbetin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 maskara öyle yapmış HAHA FEDERER ELENDİ QQQ AAA demiş kimse bişi demeden. nadalboi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 mokoko said: abi yapma etme. tamam federer fanbio değilsin belki ama fanboi deilsen kesinlikle nadal haterısın. bu ne bole yahu. kimse nadal>federer demiyo diyemez ztn. ben federer i sevmiyorum cunku ruhsuz gelio bana. ama bu adamın dunyada gelmiş geçmiş en iyi tenis oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyo. ama sen gelipte nadal yetersiz sırf toprakta oynayabilio dersen lololololo derim sana.nadalboihaterım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Lauren said: DoruK said: Lauren said: toprak dışı yetersiz dediğin adam, çimde ve sertte grand slam finallerinde federer'i yenmiş bir adam. beşiktaş da manchesterı yendi bi kere allahtan, daha büyük kulüp zaten. sdfasdfsadfsa. kusura bakma ama cidden bilgisizsin. hiç kızdırmak için söylemiyorum ama ciddi ciddi bilgi eksikliğin var. şu yardımcı olur; http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=F324ikisini karşılaştırmak adına sanırım bu linki vermişsin de, nadalın tipsiz olduğundan başka bişi görünmüyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 DoruK said: maskara öyle yapmış HAHA FEDERER ELENDİ QQQ AAA demiş kimse bişi demeden. nadalboi işte. bak bakayım laf atmış mıyım hiç. tabi ki gülücem sürpriz bir şekilde elenirse 2 numaralı winner adayı. üstüne gelip yetersiz nadalın yetersiz fanboyu diyip ağzından köpükler çıkaran sensin DoRuK KaNkA. git cidden bir şeyler öğren gel. nadal vs federer e bile bjk manu ile geliyorsun örneklemeye. tey allahım. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 DoruK said: Lauren said: DoruK said: Lauren said: toprak dışı yetersiz dediğin adam, çimde ve sertte grand slam finallerinde federer'i yenmiş bir adam. beşiktaş da manchesterı yendi bi kere allahtan, daha büyük kulüp zaten. sdfasdfsadfsa. kusura bakma ama cidden bilgisizsin. hiç kızdırmak için söylemiyorum ama ciddi ciddi bilgi eksikliğin var. şu yardımcı olur; http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=F324ikisini karşılaştırmak adına sanırım bu linki vermişsin de, nadalın tipsiz olduğundan başka bişi görünmüyor burda Adam troll beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Masquerade said: DoruK said: maskara öyle yapmış HAHA FEDERER ELENDİ QQQ AAA demiş kimse bişi demeden. nadalboi işte. nadal vs federer e bile bjk manu ile geliyorsun örneklemeye. tey allahım.ne örneği verseydim tromso galatasaray mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Tenis izlesen belki bulurdun. Ve cidden bayıksın. Git futbol bölümünü trolle. Şu düzgün forumu bozmayın bari alakasız yorumlarınız ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hee haksız çıkınca futbol bölümünü trolle dersin öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hakkaten, ne alaka ya bjk-manu. bu adamlar dünyanın 1 ve 2 numarası. futbolla örneklendirmek çok ezikçe ve saçma ama illa ki istiyorsan şöyle örnekleyeyim. federer, tenisin messi'si ise; nadal, mourinho'sudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de senin bu mesajından sonra futboldan zerre anlamadığını görüyorum AHAHAHAHAAH NE DEDİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 troll'le uğraşamam hakkaten. şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sen maskaranın kardeşi değil miydin zaten? neden sırf ikinizin saçma bir şeyi savunduğu belli burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar