Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roland Garros 2010

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

bi tek toprak sahada oynayabilen bi tenisçi olsaydı dunya sıralamasında 1. olamazdı değil mi? en iyi oynadığı zemin toprak olabilir tamam ama diğer zeminlerde fedexten sora en iyiside nadaldır kesinlikle.
o sıralamalar harika bir şekilde yapılıyor zaten, grand slam kazanamayan tenisçiler falan dünyanın 1 numarası oluyordu geçen yıl.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapma etme. tamam federer fanbio değilsin belki ama fanboi deilsen kesinlikle nadal haterısın. bu ne bole yahu. kimse nadal>federer demiyo diyemez ztn. ben federer i sevmiyorum cunku ruhsuz gelio bana. ama bu adamın dunyada gelmiş geçmiş en iyi tenis oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyo. ama sen gelipte nadal yetersiz sırf toprakta oynayabilio dersen lololololo derim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Lauren said:

toprak dışı yetersiz dediğin adam, çimde ve sertte grand slam finallerinde federer'i yenmiş bir adam.
beşiktaş da manchesterı yendi bi kere allahtan, daha büyük kulüp zaten.

sdfasdfsadfsa.

kusura bakma ama cidden bilgisizsin. hiç kızdırmak için söylemiyorum ama ciddi ciddi bilgi eksikliğin var.

şu yardımcı olur;

http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=F324
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

DoruK said:

bi tek toprak sahada adam gibi oynayabilen bir tenisçinin nesini bu kadar beğeniyorsunuz anlamıyorum

şu tip yorumlara hastayım, senede kaç tenis maçı seyrettiğini merak etmeye başladım

basketbolda'da lebron sadece fiziğiyle, gücüyle oynuyo rerörö versiyonu var bunun

lebron ole ama. o fizk bende olsa bende oynarıaÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAAARRRRRRRRRR.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

abi yapma etme. tamam federer fanbio değilsin belki ama fanboi deilsen kesinlikle nadal haterısın. bu ne bole yahu. kimse nadal>federer demiyo diyemez ztn. ben federer i sevmiyorum cunku ruhsuz gelio bana. ama bu adamın dunyada gelmiş geçmiş en iyi tenis oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyo. ama sen gelipte nadal yetersiz sırf toprakta oynayabilio dersen lololololo derim sana.
nadalboihaterım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Lauren said:

DoruK said:

Lauren said:

toprak dışı yetersiz dediğin adam, çimde ve sertte grand slam finallerinde federer'i yenmiş bir adam.

sdfasdfsadfsa.

kusura bakma ama cidden bilgisizsin. hiç kızdırmak için söylemiyorum ama ciddi ciddi bilgi eksikliğin var.

şu yardımcı olur;

ikisini karşılaştırmak adına sanırım bu linki vermişsin de, nadalın tipsiz olduğundan başka bişi görünmüyor burda
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

maskara öyle yapmış HAHA FEDERER ELENDİ QQQ AAA demiş kimse bişi demeden. nadalboi işte.

bak bakayım laf atmış mıyım hiç.

tabi ki gülücem sürpriz bir şekilde elenirse 2 numaralı winner adayı. üstüne gelip yetersiz nadalın yetersiz fanboyu diyip ağzından köpükler çıkaran sensin DoRuK KaNkA.

git cidden bir şeyler öğren gel. nadal vs federer e bile bjk manu ile geliyorsun örneklemeye. tey allahım.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak dedikleri bu olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Lauren said:

DoruK said:

Lauren said:

sdfasdfsadfsa.

şu yardımcı olur;

ikisini karşılaştırmak adına sanırım bu linki vermişsin de, nadalın tipsiz olduğundan başka bişi görünmüyor burda

Adam troll beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...