dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 lan garbage diye yazdım değilmiş..
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mortis said: PUG tercih ediyorum! (tu)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Emaleth said: Mortis said: PUG tercih ediyorum! (tu) abla.. mortis "pug" kelimesini kullanıyorsa bence o başka bir pug dan bahsediyordur
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Masticore said: bu köpeklerin andrei kirilenkosu heralde ne kadar çirkin bişe bu
Feritso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Hayvan barınakları yine de hayırseverler tarafından bolca ziyaret edilip geniş kafeslerin içinde hayvanlar yaşamakta. Fakat pet shoptaki köpekler kuş kafesi kadar yerlerde durmakta. Bu durumda barınaktaki köpekler petshoptaki köpeklerden nispeten daha rahat durumda olmalı bunu da düşünün. Birde barınaktakiler bedava oldukları için ve bu duruma hassas insan sayısı da oldukça fazla olduğu için daha çok köpek alımı olmakta sirkülasyon daha fazla. Ancak petshoptaki bir köpek aylarca o kafesin içinde kalabiliyor. Bu durumda hala barınak diyen varsa onu Allaha havale ediyorum.
Öne çıkan mesajlar