Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bende barınaktan almam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 lan garbage diye yazdım değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mortis said: PUG tercih ediyorum! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Kangal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Emaleth said: Mortis said: PUG tercih ediyorum! (tu) abla.. mortis "pug" kelimesini kullanıyorsa bence o başka bir pug dan bahsediyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Masticore said: bu köpeklerin andrei kirilenkosu heralde ne kadar çirkin bişe bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feritso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Hayvan barınakları yine de hayırseverler tarafından bolca ziyaret edilip geniş kafeslerin içinde hayvanlar yaşamakta. Fakat pet shoptaki köpekler kuş kafesi kadar yerlerde durmakta. Bu durumda barınaktaki köpekler petshoptaki köpeklerden nispeten daha rahat durumda olmalı bunu da düşünün. Birde barınaktakiler bedava oldukları için ve bu duruma hassas insan sayısı da oldukça fazla olduğu için daha çok köpek alımı olmakta sirkülasyon daha fazla. Ancak petshoptaki bir köpek aylarca o kafesin içinde kalabiliyor. Bu durumda hala barınak diyen varsa onu Allaha havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar