Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya bir iki gündür olan bir problem. Dizi filan izlediğimde ses 5-6 saniye çıkıyor, sonra birden bire gidiyor. Biraz ileri sarsam gene 4-5 sn ses normal, ancak gene gidiyor. Dİğer şeyler için ses normal, bilgisayara indirdiklerimi rahat sesli izleyebiliyorum. Acaba sorun nedir, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Dun bizdeki makinalardan birinde de basladi. Update'ler yuzunden olabilir bir ihtimal. Flash update etmeyi denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Javayı etmedim, ama ayrıca flash update gerekiyor diye bir yazı çıkmadı. Sitesinden mi update edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Java update yaptım, son flash yükledim gene aynı. Codec yüklesem işe yarar mı acaba? Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 farklı browserla denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Hmm yok denemedim. Krom kullanıyorum ama mozillaya bakarım şimdi. Enterasa olan aynı video olsa bile bazen oluyor, bazen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar