Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya bir iki gündür olan bir problem. Dizi filan izlediğimde ses 5-6 saniye çıkıyor, sonra birden bire gidiyor. Biraz ileri sarsam gene 4-5 sn ses normal, ancak gene gidiyor. Dİğer şeyler için ses normal, bilgisayara indirdiklerimi rahat sesli izleyebiliyorum. Acaba sorun nedir, bilen var mı?
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Dun bizdeki makinalardan birinde de basladi. Update'ler yuzunden olabilir bir ihtimal. Flash update etmeyi denedin mi ?
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Javayı etmedim, ama ayrıca flash update gerekiyor diye bir yazı çıkmadı. Sitesinden mi update edeyim?
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Java update yaptım, son flash yükledim gene aynı. Codec yüklesem işe yarar mı acaba? Fikri olan?
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Hmm yok denemedim. Krom kullanıyorum ama mozillaya bakarım şimdi. Enterasa olan aynı video olsa bile bazen oluyor, bazen olmuyor.
Öne çıkan mesajlar