Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 SenariouS said: ilginçtir wow karşı hala GW'nin çoook daha iyi olduğunu söyler. http://cdn0.knowyourmeme.com/i/29358/original/umad.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kin said: Ayrıca GW'nin PvP'sini överim ben. PvE'sini zaten kendim sevmiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 olum yerinde olsam viktora sataşmam ahahahah bak uyarmadı deme... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 SenariouS said: olum yerinde olsam viktora sataşmam ahahahah bak uyarmadı deme... Yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ya neyse... Bu arada hoşgeldin diyen herkese teşekkür ettim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi GW nin pvp si ile wow un pvpsini karşılaştıran yoktur herhalde? ha pve başka bişey.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Rasmon said: abi GW nin pvp si ile wow un pvpsini karşılaştıran yoktur herhalde? ha pve başka bişey.. GW'nin PvP'sindeki dengeden ve eşitlikten bahsettim ben SenariouS beye. Saatlerce kasmak zorunda kalmak zorunda olmadığını, karakterinin XP'sinden çok senin XP'ne bakan bir oyun olduğundan bahsettim. Bu yüzden GW üzerinde karar kıldım dedim. De kendisi sataşmak istediğinden böyle ateş hattına attı beni. Yoksa daha katılır katılmaz bu muhabbeti yapma niyetim yoktu :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 peki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sevdim seni kin, hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Fistan said: peki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.