Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.wowhead.com/item=52252 100k dolaylarında satıldığını duydum ancak 1 hafta boyunca alıcı bulamadım. 50k gibi bir teklif geldi sadece. Sizin realmlarda durum nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 200k dan aşşağıya satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mount 180e gitmiş az önce kontrol ettim bunuda elimden 100k altında bir fiyata çıkarırsam iyi olacak. Görünümü az daha güzel olsaydı daha kolay satılırdı ona şüphe yok. Şuanda para eden yanı ashbringer efekti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bana ver hediye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 of şaka gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay babalar paralara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 moonglade de bir deli var tabarda,bineğe birde trinketler var acayip bişe hiç görmedim deli para veriyor ama satan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 simdi baktım da aşırı rare bir item. her shadowmourne icin sadece 1 defa olacak sekilde sanirim. yani her hafta shadowourne u olan kisi gelip farmlıyamıyor sanırım. 100k az bile bence de 200k ya bile alıcısı cıkar. var oyle manyaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 expansion olmadan elden çıkarmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Aynen barbunun dediği gibi, tamamlanan her shadowmourne için bir tane düşüyor o item paketinden. 180kya mı ne satmıştı bizim gm o portal aparatını, expansiondan sonra daha da rare olcağı ve gold farmlamak muhtemelen daha bile kolaylaşcağı için 50k en iyi teklifse bekle derim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Evet oldukça rare olacağına şüphe yok neticede herkes shadowmourne sahibi olamayacak ^^ Sanırım beklemek daha iyi olacak ama benim realmımda çok zengin adam yok en büyük sorun bu. 300k goldum vardı hemen hemen hepsini elden çıkardım birkaç ay önce benim dışımda 2-3 kişi daha vardı o denli paraya sahip onlarda oyunu bıraktı. Adamlar elindeki en yüksek paralar ile teklif yapıyor ama o da tatmin edici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar