Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tabard of the Lightbringer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.wowhead.com/item=52252

100k dolaylarında satıldığını duydum ancak 1 hafta boyunca alıcı bulamadım. 50k gibi bir teklif geldi sadece. Sizin realmlarda durum nedir acaba ?
Mesaj tarihi:
Mount 180e gitmiş az önce kontrol ettim bunuda elimden 100k altında bir fiyata çıkarırsam iyi olacak. Görünümü az daha güzel olsaydı daha kolay satılırdı ona şüphe yok. Şuanda para eden yanı ashbringer efekti :p
Mesaj tarihi:
simdi baktım da aşırı rare bir item. her shadowmourne icin sadece 1 defa olacak sekilde sanirim. yani her hafta shadowourne u olan kisi gelip farmlıyamıyor sanırım.

100k az bile bence de 200k ya bile alıcısı cıkar. var oyle manyaklar
Mesaj tarihi:
Aynen barbunun dediği gibi, tamamlanan her shadowmourne için bir tane düşüyor o item paketinden. 180kya mı ne satmıştı bizim gm o portal aparatını, expansiondan sonra daha da rare olcağı ve gold farmlamak muhtemelen daha bile kolaylaşcağı için 50k en iyi teklifse bekle derim ben :p
Mesaj tarihi:
Evet oldukça rare olacağına şüphe yok neticede herkes shadowmourne sahibi olamayacak ^^

Sanırım beklemek daha iyi olacak ama benim realmımda çok zengin adam yok en büyük sorun bu. 300k goldum vardı hemen hemen hepsini elden çıkardım birkaç ay önce benim dışımda 2-3 kişi daha vardı o denli paraya sahip onlarda oyunu bıraktı. Adamlar elindeki en yüksek paralar ile teklif yapıyor ama o da tatmin edici değil.
  • Yeni Oluştur...