MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Cine5 de 4 Haziran Çarşamba günü son bölümü yayınlandı ve bitti 56. bölümde Güzel bir diziydi hoştu gayler doluydu Fakat anlamadığım bir olay var, izleyenlere soruyorum, o postayla gelen madde neydi ya ? Herkezi öldüren? Bir ara çok moda olmuştu TV lerde hep haberi vardı posta ile Şarbon yolluyorlardı yani o muydu ? anlamadım tam olarak ne olduğunu Not:Geçen biri forum da demiştide inanmamıştım ): Sonra bi baktim ane bitmiş[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sonunda nooldu yaf ben izleyemedim annatsana accık[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 evet bende kaçırdım son bölümlerini herkes öldü mü şimdi?oha sona bak ya zaten her bölümünde bişeylere şaşırıyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok herkes ölmedi beecher schillinger`i öldürdükten sonra kellerla konuşuyolardı beecher arileri nasıl halledicez gibi bişey sordu (schillinger`i öldürdükten sonra kesin intikam alınıcaktı ariler tarafından) kellerda merak etme ben onuda hallettim dedi posta bölümü arilerin elindeydi büyük ihtimalle o paketi keller yolladı oraya içinde de kimyasal bişey falan vardı galiba çünkü kavanozu açtıkları anda ilk önce açan iki kişi öldü sonrada 2 gardiyan öldü bu kadar hızlı etkileyen bi biyolojik silah olsa keller nah bulur onu ehe şarbon falan diildi yani sonunda da bütün mahkumlar otobüslere bindirilip başka bi hapishaneye götürüldü eh eger bittiyse böyle bitti :( zaten sevdigim bi kaç şey var tvde onlarıda bitiriyolar pff kingpin`inde son bölümüydü bugün OZda bitti pehh ne kaldı ki başka[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bitti mi ya ? öyle son bölüm mü olurmuş pehh[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Evet kesin olarak son bölümdü, Pf wala Kingpin de bitti ona üzüldüm Kingpin kesin olarakmı bitti yoksa sezonmu bitti 6 bölüm çok az ya vede hiç bitmiş gibi bi hava yoktu[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 birisi yazmıştı foruma yasaklanan diziler diye orda kingpinde vardı sanırım 6ıncı bölümden sonra yasaklandı dizi bizde bol mankenli ağalı dizilere kaldık :([hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Oz'un sezonu bitti değil mi?Yoksa dizi tümden mi bitti?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: SilphatosIce_, 09 June 2003 11:23 tarihinde demiş ki: Oz'un sezonu bitti değil mi?Yoksa dizi tümden mi bitti?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Dizi Tümden bitti[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya oz böle bitemez nerde okudun bittigini ? link verebilirmisin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 http://www.hbo.com/oz[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hatta Amerikada final bölümü 110dk olarak verilmiş, öle yazıyodu bir yerde bizede ikiye bölünmüş olarak[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ya olmazki abi bu dizi dünyada en fazla izlenen dizi değil miydi hem daha ölmesi gereken elemanlar vardı :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Popeye, 09 June 2003 05:04 tarihinde demiş ki: beecher arileri nasıl halledicez gibi bişey sordu (schillinger`i öldürdükten sonra kesin intikam alınıcaktı ariler tarafından) kellerda merak etme ben onuda hallettim dedi posta bölümü arilerin elindeydi büyük ihtimalle o paketi keller yolladı oraya vay be süper düşünce hiç aklıma gelmemişti.. bu arada diziyle ilgili dikkatimi çeken bişey söyliim.konu dışı'ndaki OZ topic'inde yazmış mıydım bilmiorum.. amerikan yapımı bi dizide bir müslümanın (kareem said) nerdeyse hapishanenin kahramanını oynaması gerçekten ilginç.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Gerçekten ilginç.Bu arada HBO nun sitesinde OZ bölümüne bi bakın güzel şeyler varmış.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Çok güzel diziydi.Neyse daha yenileride gelir elbette[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 çok gerçekçiydi daha gelmez bence böylesi bu arada beecher'da öldü son bölümde[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ölmedi be keller öldü beecher fln ölemdi yani öle hatırlıyom otobüse binip gittiler bitti.[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Mephisto_, 09 June 2003 21:21 tarihinde demiş ki: çok gerçekçiydi daha gelmez bence böylesi bu arada beecher'da öldü son bölümde[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz sıkmayalım lütfen :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Harbi süper bi diziydi, yeniden verseler izlenir[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 walla bi daha verseler izliceem iki dizi var biri oz öbürü de tabi ki married with children[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 oz-2 çekilsin kaldıı yerden devam etsin ben anlamam hem bence bir süre sonra tekrar başlarlar sonunda agustus "bir süreliğine ara verilir" gibisinden bişiler dedi yani kesin döner o dizi bence. hatta oz the computer game çıksın hapishane dövüşü yapalaım hatta oz the mmorpg olsun biz bi mahkumu yönetelim iş cevirelim felan dehset zevkli olur vala[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bak birde hapishaneyi terk ederlerken McManus nezaman dönüceğmiz belli olmaz türünden bişey dedi hatırlayanınız varmı sanki açık bir kapı bırakıyor[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 evt yani kesin döner o dizi bitemez yani imkanı yok bitse de beecher ölmeden ben rahat etmem yane :D herkes ölsün beecher a kıyak geçilsin? senariste vermiştir belkiede euheuheuheueh lol :D[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Abi sonuçta bitecek hatta bittide (: şöle bir jest yapsalar seneye yeni sezonla tekrar başlasa ama buda olanaksız gibi birşey[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar