Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir yanım release e kadar open beta clientını en fazla 150 mb patchliycez diyor.Diğer yanımda +45 contentı komple indireceğiz o da en az 2 gb olur diyor..
Mesaj tarihi:
solidhammer said:

birde benim alet bu performans orta ayarlarda nasıl olur sizce ?

ati HD 5650 1gb ekran kartı 3gb DDR3 ram ve i3-350 (2.26ghz 3mb L3 bellek) işlemci

Acer Aspire 7741G Notebook

Birde buna ek Masa üstü Nvdia 8800gt 2gb ram li bi makina varda sanrm ekran kartında problem var şimdilk notebooku kullanıyorum tamir ettirene kadar prta seviyede rahat oynanırmı shadowları fln kısıp ?
Mesaj tarihi:
ben core 2 duo P8600 işlemci (2.4 ghz), 3 gb ddr2 (800 Mhz), nvidia 9650 gt ekran kartımla medium ayarlarda oynuyorum. riftlerde istilalarda sorun yaşamıyorum.
Mesaj tarihi:
Ben Rift'i internetten almak istiyorum. Oyunlar Gamevive ve hotcdkey de daha uygun fiyata oluyor. Ben bu sitelerden baska oyunlari defalarca sorunsuz aldim.
Yalniz Rift'de garip bir durum var bazi sitelerde eu-us diye ayrilmis ama pek cok sitede ayrilmamis. Simdi yanlislikla, us cd key'i alip EU'ya girememe gibi bir durum olabilir mi? Bu sitelerden alan oldu mu???
Mesaj tarihi:
Sannin said:

bu arada endgame cidden zorlu olacak..acayip kordinasyon istiyor gibi. =) güzeeel

ama şunu soyleyim arkadaşlar adam gibi bir LFG paneli olmadığı için bu tarz endgame i görmek için ciddi bir guild oluşumu şart.

Casual solo player son levelda pvp den başka birşey göremez diye öngörüyorum.

İşte bunun için hepberaber bir guild kumak lazım :)
  • Yeni Oluştur...