Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen oyuna girbilion mu aquila dun yeni bi patch koymuslar
patch i indirmeye calisiorum %14 e kalıp 0.0 kb/sec a düşüp error 1004 veriyor

eger sen patch yapabildiysen yollama sansın varmı?
Mesaj tarihi:
soris sana inkini atayım çok kolay

rift ana forumlarında

http://forums.riftgame.com/showthread.php?69935-Download-Problem&p=1086619&posted=1#post1086619

haggar ın postu
Mesaj tarihi:
1 mbit bağlantı var evimde. dün patche başladım 2 gb tan sonra ara vermek zorunda kaldım. kontrol ettiğimde kaldığı yerden devam ediyordu oyunu indirmeye. derken gece kapadım bilgisayarı nasıl olsa yarın devam ederim diye. ve olan oldu bugün en baştan indirmeye kalkdı. ve ben de sinir oldum bıraktım. görünen o ki aranıza katılamayacağım.
Mesaj tarihi:
RRa said:

kaldığı yerden devam ettirmenin yöntemini bulmuştu arkadaşlar önceki sayfalari harharlarsan bulabilirsin 30-50 arası olabilir :)

sayfa 60da. oyunu indirirdiği klasör içeriside download klasörüne giriyormuşuz. orada 2. açtığı dosyaya ilkini kopyalıyoruz. ve update diyoruz. kaldığı yerden devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Dregoth said:

Abi oyundaki global cd'ler aşırı uzun ve oyun temposunu kesici değil mi ?

pvp'de karşı koyacak kadar vakit olsun, dövüşler uzun sürsün diye yapılmış sanırım
Mesaj tarihi:
canım sıkıldı aldım account, beta event inv.'de geldi. 2 saate oyundayım, ırk'lar fln nedir ne değildir bilmiyorum takip de etmedim, war mı böyle genel anlamıyla bi başlangıç guide'ı gibi bişi
Mesaj tarihi:
bemre said:

Dregoth said:

Abi oyundaki global cd'ler aşırı uzun ve oyun temposunu kesici değil mi ?

pvp'de karşı koyacak kadar vakit olsun, dövüşler uzun sürsün diye yapılmış sanırım

pvp uzun istiolarsa hp arttırsınlar 1 vuruşta 90% hp götürüosun combo tamamlayamıosun
Mesaj tarihi:
Oyunu yeni indiriyorum beğenirsem alıcam ama soul treelere bakdım insan değiştirir arkadaş çoğu skill wowdan wowda diyelim 1 classın 3 tane talent ağacı var bunlar talent ağaçlarını yeni class olarak koymuş ondan çok gözüküyo classlar daha orjinal bişey beklerdim wowdan acaip sıkıldım bu oyunda wow clonu ise oynamam herhalde rift olayınıda bire bir warhammerdan almışlar çok olumsuz konuştum ama oyuna girince inşallah fikirlerim değişir.
  • Yeni Oluştur...