Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RedallHoor said:

Bu saboteur videosundaki burst damage gayet güzel fakat oynanış bakımından acaba keyif verecekmi ileride merak içerisindeyim. Adamın üzerinde sürekli stack biriktirmek bir yerden sonra bezdirir oynayan kişiyi gibime geliyor.

oha ne kadar saçma sapan bişeymiş. ÇOKGÜZELDAMAJVERİYORAMA
Mesaj tarihi:
sıkıntıdan şöyle bir build yaptım rogue assasin için. pve backstab üzerine.

http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0MMTV.GA0fxobodbo.V.g0dVzcMMMd

skill dağıtmakta biraz noob olduğum için yardıma ihtiyacım olabilir, tavsiyeler pek bi makbule geçer.
Mesaj tarihi:
felfecir said:

yok çok özürdilerim linklerken fail oldum

güncelledim ama asıl link bu
http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0MMTV.GA0fxobodbo.V.g0dVzcMMMd

tabi simdi bi dünya build cıkarılabilir ama bence assassin ve bladedancerın yanına sabot olmamış. onun yerine nightblade derim. finisherlara bonus dmg. ve yeterli puan verirsen range attack da geliyor.

bu oyunda pve diye bişi yok. yani var ama eger ki pvp serverda oynuyosanız her daim beklenmedik saldırılara hazır olmak durumundasınız. o nedenle bence stealth özellikle benim gbi solo lvl kasmayı seviyosanız sart.

assassin de backstaba ne kadar gerek var tartısılır keza genelde paralyzing strike veya assasinate kulanılabilir. bu gibi durumlarda iyi düsünüp bosa puan harcamamak lazım. aynı sekişlde advanced flanking. %50 arnor ignore ama su an icin assassinate dmg zaten komik durumda. gerci son patchden sonra denemedim ama daha cok paralyzing strike la acılıs yapmak daha mantıklı su an. o nedenle 2 puan bosa gitmesin.

ama iste zevk meselesi mesela blade dancerda ki sprint benim her daim alacagım bi skilldir:)ve turn the tide.
Mesaj tarihi:
assasinate ve paralyz sadece stealh iken kullanılabiliyor, stab da bu gerekli değil..

paralyzing ile açıp 4 snde puncture sonra 2-3 backstap güzel gider
Mesaj tarihi:
ha backstab stealth istemiyosa olabilir ama bence yine gerekli degil. zaten yeteri dmg skilli var onun yerine destekleyici seyler almak daha mantıklı ama işte denemek lazım.
Mesaj tarihi:
beta yı indiriyorum kısmetse bende geliyorum, 5 yıl paladin oynadım wow'da bunda da holy paladine denk gelen bir şey varmı healer oynayım diyorum yine
  • Yeni Oluştur...