narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 acilsin, isyan baslatiriz hem acilmazsa
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 RedallHoor said: Bu saboteur videosundaki burst damage gayet güzel fakat oynanış bakımından acaba keyif verecekmi ileride merak içerisindeyim. Adamın üzerinde sürekli stack biriktirmek bir yerden sonra bezdirir oynayan kişiyi gibime geliyor. oha ne kadar saçma sapan bişeymiş. ÇOKGÜZELDAMAJVERİYORAMA
sardius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 heh sabot öle bilirim 3 sn de kesti ben:) öldükten sora anladım birinin bana daldıgını sfsdfs
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 elinde fazla beta olan varmidir acaba ?
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 open beta üye olan herkese gelir invite
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 "elinde fazladan beta olan var mı" diye sormanıza gerek yok arkadaşlar, betaya kaydolan herkesi alıyorlar zaten.
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sistemi bilmeyip + bakmaya usendigim icin direk sorayim dedim burdan hehe
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sıkıntıdan şöyle bir build yaptım rogue assasin için. pve backstab üzerine. http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0MMTV.GA0fxobodbo.V.g0dVzcMMMd skill dağıtmakta biraz noob olduğum için yardıma ihtiyacım olabilir, tavsiyeler pek bi makbule geçer.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 skill dağılımını bilmiyorumda pve için riftstalker yerine blademaster veya bard gitmek daha iyi deil mi?
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yok çok özürdilerim linklerken fail oldum güncelledim ama asıl link bu http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0MMTV.GA0fxobodbo.V.g0dVzcMMMd
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 spec pve için stealtha çok gerek olduğunu sanmıyorum bu buildde vermek istediğim 1 yer daha vardı ama puan yetmedi belki diğer yerlerden kısıp verilebilir.Murdereus intent
narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 saglam bi blog nasil karakter yapsam diyenlere, ingilizce malesef http://thisisnotarift.blogspot.com/2011/02/when-i-first-heard-about-this-game.html
sardius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 felfecir said: yok çok özürdilerim linklerken fail oldum güncelledim ama asıl link bu http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0MMTV.GA0fxobodbo.V.g0dVzcMMMd tabi simdi bi dünya build cıkarılabilir ama bence assassin ve bladedancerın yanına sabot olmamış. onun yerine nightblade derim. finisherlara bonus dmg. ve yeterli puan verirsen range attack da geliyor. bu oyunda pve diye bişi yok. yani var ama eger ki pvp serverda oynuyosanız her daim beklenmedik saldırılara hazır olmak durumundasınız. o nedenle bence stealth özellikle benim gbi solo lvl kasmayı seviyosanız sart. assassin de backstaba ne kadar gerek var tartısılır keza genelde paralyzing strike veya assasinate kulanılabilir. bu gibi durumlarda iyi düsünüp bosa puan harcamamak lazım. aynı sekişlde advanced flanking. %50 arnor ignore ama su an icin assassinate dmg zaten komik durumda. gerci son patchden sonra denemedim ama daha cok paralyzing strike la acılıs yapmak daha mantıklı su an. o nedenle 2 puan bosa gitmesin. ama iste zevk meselesi mesela blade dancerda ki sprint benim her daim alacagım bi skilldir:)ve turn the tide.
bemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 assasinate ve paralyz sadece stealh iken kullanılabiliyor, stab da bu gerekli değil.. paralyzing ile açıp 4 snde puncture sonra 2-3 backstap güzel gider
sardius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ha backstab stealth istemiyosa olabilir ama bence yine gerekli degil. zaten yeteri dmg skilli var onun yerine destekleyici seyler almak daha mantıklı ama işte denemek lazım.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Sannin said: Adam gibi guild ismi isterim...! oha güzel fikir. Adam gibi guild olsun adı. enternasyonel takılacaksak guild like a man de olur.
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Arkadaşlar bu oyun pvp based mi ? yoksa pve based mi ? pve olayını pvp de daha yıkıcı olmak için mi yapıoruz yoksa wowdaki gibi pve pve pve boss boss boss tarzı bişimi ?
tinu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 beta yı indiriyorum kısmetse bende geliyorum, 5 yıl paladin oynadım wow'da bunda da holy paladine denk gelen bir şey varmı healer oynayım diyorum yine
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bir ömür vista kullanasıcalar !!! zencilere gelesiceler !!! Herdaim lagta kalasıcalar!!!
Öne çıkan mesajlar