sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aman uzak dur o zaman:) surda dagılmayacak bi guildde oynamak istiyorum:)
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hep guildlermi sececek biraz da biz secelim guildleri :) ozelliklerim : 10 saat ayirabilirim oyuna her daim her gun craft yapmam pvp de grupca giderim olursem rez istemem izlerim raid yaparim item sorunum olmaz , umrumda da olmaz ne zaman uygun gorulurse, guildin basarisi dogrultusunda kimin onceligi ise saygi duyarim yerimi benden iyilere birakir onceligimi hep guild basarisi ve tagi olarak gorurum ventte kufur edebilirim high endde raidlerde sikilip herkesi wipe a goturecek malliklari bile bile yaparim, her turlu cezaya raziyim levellerken osuruk instancelari pas gecerim gercek olan high enddeki basaridir cinliye levelletebilirim, cinliden para satin alabilirim kimsenin yardimina ihtiyacim yok ama herkese yardim ederim raidlerde raid lideri ve secilen raid liderlerine it gibi uyarim, geber dese emrin olur bile demem gikim cikmaz raidlerden 30 dakika once raid kapisinda mal mal beklerim , her seyim tam olur eksiksiz gelirim bir anda oyundan sogur ve oyunu birakabilirim umrumda olmaz. riftte defiant harici guild dusunmuyorum. warrior sinifi olacagim buyuk ihtimal paladin-warlord-reaver (void) everquest1 den beri tanklik yaptim ama ortalama osuruk tanktan ileri gitmem , benden cok daha iyi tanklar vardir umrumda da degil acikcasi.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 lol valla ben acele etmek istemiyorum teklif vermek için dreagin izleyeceği yolu görmek istiyorum önce :)
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kendi guild sitem mevcut (hosting falan karsilarim) kendi ventim mevcut (kimsenin yardimina ihtiyacim yok) dkp sitesi kurmayi bilirim, esek gibi de raidden sonra (saat gece 2 demi bitti raid , 2.30 da dkpler girilmis olur) calisirim. yillarca guild yonettim yonetimin ne istedigini bilirim , uye olarak tam destek hep destek. yonetmem yonetilirim, koyun gibi dinler, aslan gibi saldiririm. maddi olarak her turlu destegi saglarim, manevi zaten koyunum. daha ne bulacaksiniz nan benden daha iyi uyemi olur. not : yasim 38 (1972 dogumluyum), sacimda beyazlarim var ama kicimda yok.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 heh bu yazdıklarınla guild yıkma saplantılarını gizleyemezsin. not benim yasımda 33 ama sacımda beyaz yok da kıcımda var bu nasıl iş?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 we rised from the hell sanirim yanlis we rise from the hell olacak o.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sardius said: heh bu yazdıklarınla guild yıkma saplantılarını gizleyemezsin. not benim yasımda 33 ama sacımda beyaz yok da kıcımda var bu nasıl iş? cok kullandigin icin beyazlamis olabilir. nefis espri nerden cekersen cek artik. ahahaha kendi esprime guluyorum deli gibi.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 valla her yere cekerim uyuyo hepsi:P neyse kalite düsmeye basladı banlanmadan susak! sannin sen yokken yaptık bi anketi grd cıktı hocam:)
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 basarilar o zaman... defiantlardan teklif bekliyorum.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Defiant to Death !! Hem hikayenin defiant tarafını daha sürükleyici buluyorum, hemde tek iri ırk burda.İleriyi düşünmek lazım hep ETH hep MATHOSIAN olmaz..Elf de zaten çıtkırıldım..
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 open beta ne kadar sürecek tahmini bi şeyler varmı ortada?
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Kanuni said: we rised from the hell sanirim yanlis we rise from the hell olacak o. yükseliyoruz yerine yükseldik bitti demek istersem nası diycem
trathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sardi bıkmadın elfden cüceden yaa bırak artık bunu bak yaş olmuş 33 yeni bi yön ver hayatına :P bu arada ben de defiant tarafında olucam ama hala karar veremedim mage mi olsam warrior mu ikisini de 3x lvla kadar kastım ikiside tadı ayrı güzel valla. neyse release den sonra duruma göre bakıcaz artık
TM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Trathias selam Champ. ben. Sen bırak defiant'ı gel Zerg oluşumuna emin ol çok daha fazla zevk alırsın. Senin gibi kaliteli adamlar lazım bize. (Forumda'ki troll veya mesajlarını bilmem ama bir süre beraber konuşarak oyun oynadık ona istinaden.)
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 guardian olmayın yahu, olur da bizim guild devam etmezse hepinizle nasıl başa çıkıcam ben.=P
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 RRa said: Kanuni said: we rised from the hell sanirim yanlis we rise from the hell olacak o. yükseliyoruz yerine yükseldik bitti demek istersem nası diycem we rose from hell.. bu sanirsam.
trathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 haydaa siz de mi guardian oldunuz... aslında server dengesi açısından bakılırsa guardian olmak da mantıklı ama sanmıyorum guardian oynayacağımı
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sende gm e mesaj atarsın guardian yapın beni die :) ya ben size ne diyorum dungeonda trash yada boss olmadığınız sürece sorun yok warfontta bi denk gelirsek geliriz :) buarada bilmiyorum biliyormusunuz ama warfontlar cross server %90 yani başka serverlardaki adamlarlada karşılaşıyorsun. o yüzden hangi serverda olursanız olun warfontlarda denk gelicez.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Kanuni said: we rose from hell.. bu sanirsam. hadi ya rose diyemi çekiliyor bu rise. bak yemiyorsun beni dimi? :)
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Marl0_on said: guardian olmayın yahu, olur da bizim guild devam etmezse hepinizle nasıl başa çıkıcam ben.=P orasını sen düsün:P bitmemiş hesabımız var... Trat cüce acma send eyahu hem burdaki cüceler farklı cok komikler. TM yi dinle bence de:) evet risen from hell en dorusu gibi
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bitane dwarf rogue videosu var çocuk tam katil ama o kadar şeker ki karşıma gelse sevesim gelir
Öne çıkan mesajlar