RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 FAE yapacak adam aranıyor Tank var, Healer ve DPS lazım. Cloudborne PVP Guardians. Mirima ya whisp atabilirsiniz.
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 amd athlon x2 240 2gb 800 mhz ram dd2 ekran kartı olarak : nvidia palit 9600 gt var 512 mb 256 bit deneyemedim oyunu ön hazırlık yapmak güzel olabilir bu eski sistemimdeki 3 parça sizce yeterli olabilir mi ?
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Minimum ve orta ayarlar için yeterli olacaktır. Oyun 4 GB ram istiyor diye hatırlıyorum. Ayrıca bende 8800 GT var yetmiyor oyuna. Deneyip bi bakman lazım.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 şimdi vip key ekledim oyuna. ama hala gelmedi invite. başka birşey yapmam gerekli mi?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Biraz geç olmuş seninki ama çıkmadık candan umut kesilmez
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 nasıl ya :/ her vip key girenlere vermiyolar mı invite?
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 şimdi gene baktım da. geldi betaya invite. accounta gir indir clientı diyor. ama accounta girince invite gozukmuyor. edit: hallettim. üşenmiştim hangi oyunları oynadığımı filan yazmaya, o bolumu doldurmaya. yapınca geldi
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 7.5gb download. inene kadar beta bitcek :P
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Geceden bırakırsın mis gibi, sabaha hazır. Oh mis.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sunucuların açılmasına 2dk kaldı. lortnok nazas
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 daha önceki sayfaları okudum. bazı şeyler konuşulmuş ama üstüne çok değişmiştir. kısa 1-2 sorum olacak. 1. melee caster dengesi ne durumda şuan pvp açısından. 2. hybrid class lar ne alemde hem pve hem pvp açısından. 3. tank veya healer olabilien classların pvp ve gerekirse dps olarak pve açısından durumları ne. 4. pvp de tank olabilmek gibi bir durum mümkün mü? başka sorularım da var da önce bunları bir öğrenip ona göre bişiler düşünmem lazım. tşk
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sunucular saat 10 da açılmıyor mu ya buranın saatine göre? hani açık değil zaten şu an :D
Lauranas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 pasifik saatine gore 10 da acilicak daha 5.40 pasifik saati 4 saat 20dk var serverlara bize gore 8 gibi acilir
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 barbu said: daha önceki sayfaları okudum. bazı şeyler konuşulmuş ama üstüne çok değişmiştir. kısa 1-2 sorum olacak. 1. melee caster dengesi ne durumda şuan pvp açısından. 2. hybrid class lar ne alemde hem pve hem pvp açısından. 3. tank veya healer olabilien classların pvp ve gerekirse dps olarak pve açısından durumları ne. 4. pvp de tank olabilmek gibi bir durum mümkün mü? başka sorularım da var da önce bunları bir öğrenip ona göre bişiler düşünmem lazım. tşk cevaplasanıza ya. cevaplayın açtırıcam.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi bu soruları soruyorsan hala oynun class mekanizmasını anlamamışsın derim.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 az önce bi zone event tamamladık scarlett gorge'da, inanılmazdı. oyun gümbür gümbür
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ofişıl açıklama: Oyunu oynadıklarını söyleyenlere inanmayınız, sizin masum duygularınızla oynamaktadırlar. Bana inanınız sadece.
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Lauranas said: pasifik saatine gore 10 da acilicak daha 5.40 pasifik saati 4 saat 20dk var serverlara bize gore 8 gibi acilir saygılar. gerçi ben 10 diye hesapladım ama =(
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 barbu said: daha önceki sayfaları okudum. bazı şeyler konuşulmuş ama üstüne çok değişmiştir. kısa 1-2 sorum olacak. 1. melee caster dengesi ne durumda şuan pvp açısından. ayni diger oyunlardaki gibi 2. hybrid class lar ne alemde hem pve hem pvp açısından. diger oyunlarda ne ise o 3. tank veya healer olabilien classların pvp ve gerekirse dps olarak pve açısından durumları ne. diger oyunlara benzer 4. pvp de tank olabilmek gibi bir durum mümkün mü? buna cevabim yok başka sorularım da var da önce bunları bir öğrenip ona göre bişiler düşünmem lazım. tşk cevaplar sorularin yaninda. wow u al icine conan warhammer ekle , ustune biraz lotro serpistir, tamam iste. yenilik diye muhtesem seyler bekleme, classlar ayni sittin sene oynadiklarimiz, dunya sallama rift felan cikiyor dagitiyorsun, oyunun yenilikci yani yok ama yeni olan kendisi ve bu kadar oyundan caldigi nesneleri super harmanlamis durumda. bu yuzden basarili yoksa sinif sistemi falan al talentleri ayir hepsini bir sinif yap sonra kakala sinif diye, ha nedir sen kendin o siniflardan seciyorsun bu guzel.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dreagloth said: Abi bu soruları soruyorsan hala oynun class mekanizmasını anlamamışsın derim. abi oyun hakkında bilgim yok. o yüzden soruyorum zaten. daha yeni girecem betaya. forumlarını okuyorum şuan ama bayaa bir geç kaldığımdan artık insanlar daha ileri şeyleri tartışmaya başlamışlar. en kolay yolu burdan sizin yönlendirmeleriniz sonucu araştırmak. edit: arkadaşlar iyi de. şimdi oyun dengeleri ne alemde. en büyük sorum bu mesela. gidip warrior açarsam sittin sene casterlar tarafından kitelanma var mı? ya da caster açıp rogue tarafından 3-4 saniyede öldürülme var mı? veya cleric açanlar pve de illa healer olmaya zorlanacak bir ortam var mı? bir başka soru, hybrid açtım diyelim. wowdan örnek verirsek vanilla shaman gibi op mı yoksa sonraki patchler ile yerin dibine sokulmuş haline mi benziyor yoksa dengeli ve kolayca her türlü raide girebilir halde mi? dengeleri soruyorum kısaca. ama denge derken kastım daha çok class mekanikleri hakkında. yoksa %110 yerine %140 vurmak değil.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 O zaman, bu gece bir otur karşısına, şöyle 2-3 saat oyna, zaten çözeceksin çoğu şeyi. Sonra tekrar sorular belirecek kafanda, o zaman biz devreye gireriz :P
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya 10 saat diyor :( bekleyemedim o kadar. hehe
Öne çıkan mesajlar