interperez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Valla kusra bakmayında bende geçen beta sövdüm.O kadar beta key dağıtılır mı? Biz preorder ettik ev arkadaşımla.Trion sağolsun o kadar key dağıtmışki ilk 2 saat kitlendi işte. Ya free keylilere özel beta yap yada tam tersi preorder c.e almış adamlara.Yada böyle random seç işte.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 beni almazlarsa betaya kendileri kaybeder daha oyun cıkmadan patlar.Bu bi tehdittir.
Thorta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Knayta başlarım almazlarsa betaya! asfd
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 oyun ne zaman release olacak beyler ?
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mart 1 pre-order ettiysen 1 hafta önceden başlayabileceksin
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 3 farklı secenek vardı aoc (tekrar)- swtor (mart dusunuyordum ertelenmıs)- rift (biraz wow çakması düşündürücüydü) elimde 2 tane kaldı conan mı rift mi
interperez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bi oyunun başka oyunun çakması olduğunu end game görmeden anlamanın ilmi priceless.
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 interperez said: bi oyunun başka oyunun çakması olduğunu end game görmeden anlamanın ilmi priceless.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 insanogluda birbirinin cakmasi sonucta. cakip cikiyoruz iste. ne bekleniyorki zaten dunyalari yenidenmi yaratacaklar adamlar, zaman icinde gelisiyor kendi icinde turler , hepsi birbirinin ustune insa ediliyorlar sonucta.
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 conan farklı ama lore vs .. rift betaya bile giremedim
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Rift'i pre-order edenlere team fortress 2 itemları geliyormuş, pyroya ve scouta melee weapon bi de bi şapka.
interperez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 of ne lore u ya ahah(:P)..oyun mekaniği falan dioruz. Wowun çakması dediğin oyunda orvr var işte. Demek ki arayüz filan benzer olunca çakma yaftası yapıştırmıyoruz.hele ki betasına hiç girmemişsen hiç demiyoruz.Olur.Tamam . Devam et. hmppfs.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bugün beta survey maili alan yok mu yahu? betayı nasıl buldunuz hesabı uzunca bir şey yollamışlar bana
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yok bana gelen bişiy hala , kendileri kayp ederler:S
Oski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yarına kadar gelmezse tüm developerların karısına kızına sarkacağım
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Bişiy merak ettim şimdi pre-order olmadan inv alan EU oyuncusu varmı aramızda ?
Oski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 preorder a invite garantisi varsa yarın server açılmasına kadar invite gelmezse preorderlıycam.
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 pre order vermistim vipim umrumda diil aksama oyundayim oyle soliyim.
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hemen telaşlanmayın. Ben pre order yapmıştım bana da gelmedi. Mailler hala gönderiliyor demek ki.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nevarya said: Bişiy merak ettim şimdi pre-order olmadan inv alan EU oyuncusu varmı aramızda ? ben preorder vermedim vip key almıstım bi yerden 2-3 saat önce geldi inv
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hocalar minimum system requ. nedir acep yada önerilen rahat fps yerlerde olmadan oynadıgınız
Öne çıkan mesajlar