Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben bir önceki betada önce beta icin basvurmustum. sonra bana key yoladılar betaya secildiniz diye. o keyi acc ye girip apply code bölümüne eklendim ve yanında "rift beta vip" yazıyor. beta 5 de bu sekilde oynadım ama bu tartısmayı görünce bende girdim baktım simdi manage sayfasında "You have not yet been invited to a beta event" yazıyor şimdi:( daha önce burda client download linki falan vardı...
Mesaj tarihi:
önceden sipariş ettiğim halde bana da bu beta için davet gelmedi. bir seferde hepsini göndemiyor olabilirler, hatta ilk davet için desteğe başvurduğumda küçük bir porsiyon davet gönderildi ve akşam üzeri bir posta daha gönderilecek dediler. o akşam da geldi.

sen yine de bir destek sayfasına başvur.
Mesaj tarihi:
Asgard said:

herkesi zorluyolar preordera vay vicdansızlar,zencilere gelesiceler

ben preorder yaptım ama banada gelmedi invite, boşuna küfür etmeyelim preorderlılara
Mesaj tarihi:
Offical da yazmışlar daha yavaş ilerliyor beta 6 nın inv süreci eskilerine nazaran diye ve ancak Vip key ve pre order sahiplerinden bahsediliyor.Normal key sahipleri yararlanmıcakmı yani beta 6 dan nedir ? Eywah eywah yorumları duyar gibiyim:D
Mesaj tarihi:
"You have not yet been invited to a beta event." WTF ? ilk furyada oynadım ikincide girmedim sonra 4de sanırım gene girdim
boktan bok bi beta sistemi icat etmiş olmalarına ragmen hatırı sayılır bi oyun oldugundan 3 gunde olsa merakla bekleyip oynuyoduk da bu eventa inv edilmemiş olma saçmalığıda neyin nesidir allah askına yaa...
Mesaj tarihi:
dagitilan keyler sizin betaya secim sansinizi arttiriyor diye biliyorum ben garanti degil ki zaten beles, preorder yapanlar direk giriyor diye biliyorum ama emin degilim, accountunuzda degisiklik olmasada beta zamani giriyorsunuz aksi ile karsilasmadim daha, ilk basindan beridir bu 3 gunluk betalara giriyorum bazilarinda accountta degisim falan olmadi.

oyle belese beta yok bu zamanda :)

az kaldi zaten cikinca oynarsiniz daha eglenceli oylesi. betada oyundan soguyorsun yahu. onu ac bunu ac ayni yerleri elli kere yap sonra cikinca tekrar ayni seyleri yap yok artik yani.
Mesaj tarihi:
Pluton said:

Asgard said:

herkesi zorluyolar preordera vay vicdansızlar,zencilere gelesiceler

ben preorder yaptım ama banada gelmedi invite, boşuna küfür etmeyelim preorderlılara

preorderlılara niye laf söleyeyim ben triona söledim lol
Mesaj tarihi:
Şansa kaldık sanırsam forumdao kuyorum şimdi aynı evden 2 arkadaş aynı tarihte alışlar vip leri birisi almış inv i patch etmiş diğeri beklemekte hala...Enteresan cidden.Doru dürüst bi açıklamada yok.
  • Yeni Oluştur...