Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
interperez said:

Pvp de özellikle open rvr
.

pvp yle hele guildle falan hiç işim olmaz benim mmolarda :)

zaten 44 puan shamana gidiyor eagle bilmemne büyüsünü almak için, justicarda sadece 15 puan mı ne var kendi faydam için onlarda, critlerimin extra conviction verme olayıda var, 2. bir ranged atakta purifierda var zaten yetiyor onlar, 2. bir healde vardı bi yerlerde crit yiyince açılıyor,

beta5 te 1h+ shield oynamıştım cuma günkünde 2h i denicem bakalım bide tradeskillere bakıcam zaten bütün contenti betada bitirme niyetinde değilim level kasmıcam 21 dim en son galiba.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Pati tabanlı bir guild kurulacak.

biri Poll açsın ya server seçilirde, tipini seçelim.
1- Pve, guardian.
2- Pve, defiant.
3- PvP, Guardian.
4- PvP, Defiant.

Benim için pvp şartta Defiant guardian çok farketmez ama gönlüm Defianttan yana. Yani cevabım 4 :P
Mesaj tarihi:
Bide mümkünse makara kukara olsun diye saçma sapan lakayik bi guild ismi seçilmez, guild tipi olarakta denildiği gibi casual ile semi-hardcore arası gidip gelen bir guild olursa tadından yenmez. Yani isteyen gene casual takılsında gene bir raiddi belki yeri gelir pvp eventi olsun yani.
Mesaj tarihi:
Vay ak (bknz wow bölümü) falan gibi bişey olmsın yani direk kendi yoluma bakarım ben açıkçası :P

Edit: son olarakta hakkını vererek pve/pvp tank oynayabilieceğimi düşünüyorum, ama dpste oynamak işterim arada alternatif tank olursa.
Mesaj tarihi:
Mage build isteyen arkadaslar

Pyro / Chloro ikilisinin yanına kendi oyun tarzınıza uygun 3. bir soul ekleyip deneyin mutlaka...

Alpha'da her gun high level oynama sansımız oldugundan farkı cok acık sekilde gorebiliyoruz

Pyro inanılmaz bir DPS cıkıyor
Chloro kendine cleric gibi heal atıyor (combatta 1-2 kez hit point full cekiyor)

Pyro / Warlock'da benzer sekilde

Bu ikililerden birinin yanına mesela Archon alabilirsiniz. Pyro Fire DPS malum Archon (5 point) Soul Fire verip Fire DPS'i %5 uplarsınız, zaten Pyro başlı başına saglam DPS +%5 eklersiniz +1 puan verip toplam 6 puan harcayarak Flowing Sand'i de alıp (%50 enemy movement speed dusurur, %25 kendi movement speedini arttırır) PvP'de buyuk avantaj saglarsınız...

Beta'da Mage class giden arkadaslar denesin derim
iyi eglenceler
Mesaj tarihi:
alpha beta pve serverından sonra açılan 2. server olan omega da da defiant lvl 50 karakterimi yaptım :) yeni bir build keşfettim ki anormal birşey oldu alpha forumlarında bile yazmıyorum ki pvp de her vurduğum pm atip ne olduğumu soruyor ehehe bugün yarın bir kaç ss koymaya çalışacağım.

Ayrıca bugün boxed alanların head start ile sorularını yanıtlayan bir takım mesajlar verileceğini yazdılar merakla bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Tamam orada yazma ama burda paylaşabilirsin dimi yani :D

Demem o ki vakti zamanında WoW rog olarak main hand e hızlı düşül dps silah off hand e ise hızı düşük hasar aralığı yüksek silahları tercih ederek(yada tam tersimiydi ya) dps te artış sağlardık.Bnezeri durum Rift rogları içinde geçerlimidir ?
Mesaj tarihi:
pyro/archo/chloro güzel bi kombinasyıon düsünceme göre. 2 build hazırlanabilir birisi dps pyro ve achon agırlıklı. 2. si chloro ve archon agırlıklı pve de dungeonlarda falan healer ve buffer olarak güzel iş yapar.
tabi şimdi dps icin pyrı/archon/ele dicekler olabilir ama ben pvp serverında heal olmadan ortalıkta dolasmam:) o nedenle cholo her daim olmalı buildin icinde:)
sahsen assassin gönlümde yatan ama deli gibi assassin popülasyonu olacagını düsünürsek aklım bazen pyroya kayıyor bakalım nolcak:) ve de healer olarak pve de grup bulmak daha kolay olur diye düsünüyorum cok kararsızım :/
Mesaj tarihi:
ben Alman serverı seçicem maalesef, oynarken kendimi kötü hissetmiyim, dilimi geliştiriyim hesabı. Ama başarılar guildle ilgili =)

betada Cloudbourne Defiant'tayım bu arada. guild varsa orda katılabilirim.
Mesaj tarihi:
lightNdark said:

Mage build isteyen arkadaslar

Pyro / Chloro ikilisinin yanına kendi oyun tarzınıza uygun 3. bir soul ekleyip deneyin mutlaka...

Alpha'da her gun high level oynama sansımız oldugundan farkı cok acık sekilde gorebiliyoruz

Pyro inanılmaz bir DPS cıkıyor
Chloro kendine cleric gibi heal atıyor (combatta 1-2 kez hit point full cekiyor)

Pyro / Warlock'da benzer sekilde

Bu ikililerden birinin yanına mesela Archon alabilirsiniz. Pyro Fire DPS malum Archon (5 point) Soul Fire verip Fire DPS'i %5 uplarsınız, zaten Pyro başlı başına saglam DPS +%5 eklersiniz +1 puan verip toplam 6 puan harcayarak Flowing Sand'i de alıp (%50 enemy movement speed dusurur, %25 kendi movement speedini arttırır) PvP'de buyuk avantaj saglarsınız...

Beta'da Mage class giden arkadaslar denesin derim
iyi eglenceler

Ben bunu sevdim deneyecem
  • Yeni Oluştur...