lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Genelde recipe'lar iş yapacak tahminimce... Örnek: Bölgelere göre vendorlerden alınan recipelar var, bölgeye reputation (Notority) kasıyorsunuz ve Decorated üstü oldugunuzda o bölge quartermasterından mesleginiz için yeni recipelar alabiliyorsunuz. Yani her meslek kasan arkadas aynı meslege sahip bir digeriyle benzer itemları üretmiyecek... Emek döken Notority kasacak ve farklı bölgelerden sayılı kişilerin yapabileceği itemları yapmayı öğrenecek... Buna ek olarak instancelarda random düşecek olan recipelar da söz konusu ki bunlar muhtemelen en az mavi veya epic olur... Işte bu da eşittir GELSIN PARALAR Ama dedigim gibi sadece meslegi kasmak yetmeyecek muhtemelen, rare craft üretebilmek mesele
zenc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 şimdi bu oyun beta olayını geçince, aylık ödemeli mi olacak, yoksa tek seferlik ödemeli mi olacak ya da f2p mi olacak? nolcak?
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Meslek eğlencelik olacak ? Hiç ama hiç sanmıyorum.Daha doğrusu olmamasını temenni ediyorum.Bu admalar WoW dan etkilenmişler nihayetinde ve craft menülerine kadar bu etkilenmeyi hissettiriyor size.Buradan hareketle i kaç şeyi düşlüyorum : WoW da sadece o meslek sahibinin kendisine yapabildiği özel recip ler vardır.Raid lerden ve quarter masterlardan alabildiklerimizin dışında. WoW da durability vardır vipe korkulu rüyamızdır :D raid sonrası 150g ödediğimi bilirim.Bunun içinde paraya ihtiyacımız olacak. Ayrıca her meslek size pasif + bir aiblity verir skill kademenize görede getirirleri artar. Bunların Rift e muhakkak ama hemen ama zaman içinde ekleneceğini varsayıyorum. Ayrıca adam orada classlara uygun meslekleri belirtmiş illaha bunu alıcaksınız da dememişki nedir bu müdahele tarzı ? SOn olarka bişiy sormak istiyorum anladığım kadarı ile toplamda 3 adet meslek seçebiliyoruz? yani ben runemaster + oufitting + butchery alabiliyor olacağım değilmi?
interperez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Marl0_on said: gold için guildi harasslemek varken hiç gerek yok bence yea. dsf şu.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 The event is scheduled to begin at 10 AM PST Friday, February 4 and end at 10 AM PST Monday, February 7. During last week’s “Battle of the Ascended” beta players logged 2.4 million hours in game, more than double the amount of time played in the previous event.
Thorta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bişey sorucam. Rift'de melee-speller karakter yaratabiliyomuyuz? örnek vermek gerekrirse wow'daki dk veya uo daki warlocklar gibi? herzaman sevmişimdir plate-spell 2lemsini.
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 vallaha rogue de, shadow blade di galiba, direk death ve fire speller üzerine idi. yani normal melee, enchantment, hatta direk ranged spelleri de vardı energy kullanarak, combo point bile getiriyordu speller negüzel :D
Thorta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Nightblade..ulan tam hayalimdeki gibi mana yok melee wepler var ve spell ! lannn!
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Warrior da da var sanırım öyle bir class, hatta cleric lerde de.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 4 şubat da başlıyo yeni beta 7 de de bitiyo http://forums.riftgame.com/showthread.php?44961-Rift%99-%93Planar-War%94-Beta-Event-Set-to-Kick-off-on-February-4
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Cuma Riftstalker/Assassin denicem, riftstalker ölümsüz gibi birşey.
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aç kapa aç kapa artemaya çevirdiniz ya :))
RRa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 neyseki bu sefer haftasonuna geldi adam gibi oyniycaz
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 RIFT artık Paticik' te kendi başlığını hakediyor bence..Lore adına bikaç ingilizce kaynak eklemek isterim.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahanda wikisi: http://telarapedia.com/wiki/Rift_Wiki
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Thorta said: Bişey sorucam. Rift'de melee-speller karakter yaratabiliyomuyuz? örnek vermek gerekrirse wow'daki dk veya uo daki warlocklar gibi? herzaman sevmişimdir plate-spell 2lemsini. Warriorda da yapabiliyorsun hatta nerdeyse physcl dps ranged,spell dmger ranged doter falan bile yapabiliyosun warrioru. Dk gibi
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bölüm için çok erken hala, oyunun ilk ayı geçsin sonra belki. Koymak istediğiniz kaynaklar içinde farklı bir başlık açabilirsiniz, o başlığı sadece kaynaklara ayırırız, isteyen istediğini rahatça bulabilir.
Thorta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hmm Reaver(ms)/Riftblade/Voidknight buildi istedğim gibi olacak heralde
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 mage oynuycak yok galiba. herkez rogue ve warrior.
Thorta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben dönüp dolaşık yine mage oynıycam kesinde bakınmalık bunlar.
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bende pek görmedim cleric ve mage oynamayı isteyen paticikte :D ama ben cleric oynayacam çok büyük ihtimalle sentinel/warden
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Clericte shamanla nerdeyse warrior oluyor be charge bile var
Öne çıkan mesajlar