Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genelde recipe'lar iş yapacak tahminimce...

Örnek: Bölgelere göre vendorlerden alınan recipelar var, bölgeye reputation (Notority) kasıyorsunuz ve Decorated üstü oldugunuzda o bölge quartermasterından mesleginiz için yeni recipelar alabiliyorsunuz. Yani her meslek kasan arkadas aynı meslege sahip bir digeriyle benzer itemları üretmiyecek... Emek döken Notority kasacak ve farklı bölgelerden sayılı kişilerin yapabileceği itemları yapmayı öğrenecek... Buna ek olarak instancelarda random düşecek olan recipelar da söz konusu ki bunlar muhtemelen en az mavi veya epic olur... Işte bu da eşittir GELSIN PARALAR

Ama dedigim gibi sadece meslegi kasmak yetmeyecek muhtemelen, rare craft üretebilmek mesele
Mesaj tarihi:
Meslek eğlencelik olacak ? Hiç ama hiç sanmıyorum.Daha doğrusu olmamasını temenni ediyorum.Bu admalar WoW dan etkilenmişler nihayetinde ve craft menülerine kadar bu etkilenmeyi hissettiriyor size.Buradan hareketle i kaç şeyi düşlüyorum :
WoW da sadece o meslek sahibinin kendisine yapabildiği özel recip ler vardır.Raid lerden ve quarter masterlardan alabildiklerimizin dışında.
WoW da durability vardır vipe korkulu rüyamızdır :D raid sonrası 150g ödediğimi bilirim.Bunun içinde paraya ihtiyacımız olacak.
Ayrıca her meslek size pasif + bir aiblity verir skill kademenize görede getirirleri artar.
Bunların Rift e muhakkak ama hemen ama zaman içinde ekleneceğini varsayıyorum.
Ayrıca adam orada classlara uygun meslekleri belirtmiş illaha bunu alıcaksınız da dememişki nedir bu müdahele tarzı ?
SOn olarka bişiy sormak istiyorum anladığım kadarı ile toplamda 3 adet meslek seçebiliyoruz? yani ben runemaster + oufitting + butchery alabiliyor olacağım değilmi?
Mesaj tarihi:
The event is scheduled to begin at 10 AM PST Friday, February 4 and end at 10 AM PST Monday, February 7. During last week’s “Battle of the Ascended” beta players logged 2.4 million hours in game, more than double the amount of time played in the previous event.
Mesaj tarihi:
Bişey sorucam. Rift'de melee-speller karakter yaratabiliyomuyuz? örnek vermek gerekrirse wow'daki dk veya uo daki warlocklar gibi? herzaman sevmişimdir plate-spell 2lemsini.
Mesaj tarihi:
vallaha rogue de, shadow blade di galiba, direk death ve fire speller üzerine idi. yani normal melee, enchantment, hatta direk ranged spelleri de vardı energy kullanarak, combo point bile getiriyordu speller negüzel :D
Mesaj tarihi:
4 şubat da başlıyo yeni beta 7 de de bitiyo

http://forums.riftgame.com/showthread.php?44961-Rift%99-%93Planar-War%94-Beta-Event-Set-to-Kick-off-on-February-4
Mesaj tarihi:
Thorta said:

Bişey sorucam. Rift'de melee-speller karakter yaratabiliyomuyuz? örnek vermek gerekrirse wow'daki dk veya uo daki warlocklar gibi? herzaman sevmişimdir plate-spell 2lemsini.

Warriorda da yapabiliyorsun hatta nerdeyse physcl dps ranged,spell dmger ranged doter falan bile yapabiliyosun warrioru. Dk gibi
Mesaj tarihi:
Bölüm için çok erken hala, oyunun ilk ayı geçsin sonra belki. Koymak istediğiniz kaynaklar içinde farklı bir başlık açabilirsiniz, o başlığı sadece kaynaklara ayırırız, isteyen istediğini rahatça bulabilir.
  • Yeni Oluştur...