Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sanırım değiştirmek istediğin soula hiç puan vermemiş olman gerekiyor.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sen inatla anlamıyorsun dostum. Melee oynuyorsan tabiki ranged seni kendine ulaşılamaz yapmaya çalışıcak amacı bu, yoksa sen rangedın dibindeyken casatersa; cast interrupt yiyor, marksman,ranged falansa skillerini kullanamıyor. İyi o zaman sen hiç bi şekilde durdurulamaz, yavaşlatılamaz, cclenemez ol warrior olarak kimsede ranged oynamasın. Avantajlarının yanında dezavantajların olmazsa op olursun. Class çeşitliğide olmaz herkez warrior olur. Ve ben diyorum ki gereğinden bile fazla mobility verilmiş warrioara üstünede range vurabiliyorsun Paragonsan. Senin oynamak istediğin warrior untouchble ve unstobable olur onuda hiç bi oyunda bulamazsın sana son yorumum :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bunca sene warhammerda gimp class oynamanın üstüne gelip de ezmoder muamelesi görmem baya acıklı sdf. ne desem bilemiyorum ki, chain cc müthiş bir şey, oyunu baya iyi yerlere getiricek muhtemelen. cc abilitylerinin cooldownlarını filan da kaldırsınlar hatta. orta yolunu anca böyle bulucaz sanırım.
mumi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Yaw bu Class olayları biraz garip olmuş yaw. Dün bi grupla instance a girdik. 1 cleric, 2 warrior 2 rouge. Clericde Buff diye bise yok. Tankın biri 3 vuruşta yatıyor. Digeri 20 vuruş dayanıyor. Bugün bi grupla girdim. 2 cleric, 2 rouge, 1 warrior. Tank cleric oldu. Ne sacmalik. Daha saçması benim pet hepsinden agroyu alıp tank oluyodu. :p Warriora sordum sen necisin ne is yaparsın diye. Goya tankmis. :p support Class ise diğer doğur du. Healer sınıfından değil yani. Onun da pet tankliyodu arada. Kafam karıştı bu Class olayına. Adamın neci olduğunu bilmeden alicaz gruplara.
Jaruza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ilk izlenimlerim oyun gayet başarılı.daha geliştirileceğine inanıyorum ki class sisteminin çeşitliliği en büyük artısı.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Abi heavy plate giyen cleric konseptine bu kadar mı uzaksınız..
interperez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Of tank bilmeyenler varmış.garip. Birde clericde buff yok denmiş.Sadece Justicar'a 12 points verdiğniizde bile justicardan 4-5 tane buff geliyor.Sadece bi cleric soulu oynayıp mı yapıosunuz bu yorumları anlamadım. Ki sentinelde filan default hp buff etc var yani.Neyse.
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 mumi said: Adamın neci olduğunu bilmeden alicaz gruplara. ama bunda haklı
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bitti vallahi, keyifli geçti beta dönemi, oyun ilk başlarda pek sarmadı açıkcası fakat Bard-MM-Ranger kombosu acaip keyifli oldu benim için bağladı beni bir anda oyuna. Bir dahadaki beta tarihi açıklanmadı di mi henüz ?
Oski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tadı damağımda kaldı lan =( tam level 30 a vurup bard ağırlıklı ranger spec i yapıyodum. son yarım saati spec hazırlarken harcamışım =( şey diycektim, beta 6 için özel bir şey yapmamıza gerek yok di mi? bunda varsak onda da olucaz?
Oski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ranger/mm , bard/ranger şeklinde kombinasyonlar yaptım ben de. pek keyifli. yannız world pvp yi hala göremedim. scarlett gorge dan onu bekliodum ama olmadı daha. du bakali
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çok zevkliydi..beta olan bi oyunun bu kadar güzel,kalabalık ve oturmuş olması inanılmazdı.. Çok zevkli olacak pre-orderladım..
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şubatın 4ü yada 5i diyorlardı beta6 için
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 resmi bişey görmedim ama dedikodu 4-7 şubat.
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Oyunun artılar çok..eksilerini söyleyim.. -Müzikler yok denecek kadar az olanlarda çok basit kalıyor -Endgame ne olacak belli değil.. -Sınıf dengeleri bir kaos mu doğuracak o da belli değil.. Ama oyun çok çok güzel..
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 4 şubat olursa güzel olur gerçekten çünkü tadı damağımda kaldı
mumi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 interperez said: Of tank bilmeyenler varmış.garip. Birde clericde buff yok denmiş.Sadece Justicar'a 12 points verdiğniizde bile justicardan 4-5 tane buff geliyor.Sadece bi cleric soulu oynayıp mı yapıosunuz bu yorumları anlamadım. Ki sentinelde filan default hp buff etc var yani.Neyse. Hocam, cleric main tankti. Off tank warrior du. Aslında warrior a gerek bile yoktu. Benim pet gayet güzel main tank bile oluyodu. Gerçi ilerki levellerde nolur bilemem. Benim anlatmak istediğim tank diye aldığın kisi pek tank olamıyor bazen.
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Gerçekten keyifli olmuş...Creature ları çok beğendim özellikle,hele birde şu gök yüzünden sallanan kollar bilenleriniz vardır sizdede AHANDA Cthulhu Geliyor izlenimi yaratmıyormu? hayran kaldım hayran... Amma ve lakin classlar ın karman çorman oluşunu haz etmeyenlerden biriyim.Gerçi bu eksisi şu şekilde de yorumlanabilinir eğer pug partiyle iş yapmaya kalkarsanız büyük ihtimal keyifsiz ayrılırsınız raid ten...İnsanları birbirini daha da tanımaya ve guildleşmeyede itecektir bu karmaşıklık.PvP sini kavrayamadım pek kimden ne geliyor belli değil:D rog adam buff atıyor , cleric tanklıyor (off dahi olsa) karşıdaki hangi spell ve abilitylere haiz anlamak güç. Birde bendenmi kaynaklanıyor bilemedim oyunun video ayarlarında custom diyorsun hafif bi yoğunluk yaratıyor,ultra diyorsun kusursuz devam ediyorsun. Artifact olayı ise muhteşem olmuş.Sıtkım sıyrıldı paranoyak oldum sanki her yer küçük beyaz parlıyor gibi geliyor. Nihayetinde eğlenceli oyun olmuş.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 alışılır ya skillere, hem kullandığınız hemde üstünüze kullanılanlar zamanla göz aşinalığıyla çözülür o konuda korkmayın bence. Ayrıca soul skill (talent) olaylarıda zamanla oyun oturunca ve oynandıkça belli başlı ana hatlarını alır guruba gelen adamın ne olduğunu ne yapıcağını anlarsınız gibi geliyor bana.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu arada martta çıkıcak diyolar oyuna dimi aşşa yukarı ? beklenen o yani
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 preorderlar 24 şubatta başlıyor, normal release tarihi 1 mart.
felfecir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aylık ücreti merak ediyorum ben asıl. hani kesin alacam da. http://www.riftstatus.com/ burada 6. beta 4 şubatta başlıcak diyor. misss. artı olarak aklıma ilk gelenler oyunun class mantığını çok çok sevdim ben, çok süper olmuş. ırkları da beğendim aslında, karakter yaratma ekranı başarılı. konsept ve yaratıklar da şahane geldi. hani oyun çakma gibi geliyor başta wow a çok benzemesi yüzünden ama bence iyi yapmışlar her mmo nun iyi yanlarını almaya çalışarak. ideal oyun zaten başka türlü nasıl olacak ki? eksi olarak da sanırım ilk başta mountları söyleyebilirim. defiant ın keçisini animasyonları çok kötü. ki ilerki levellarda robot at da kullanmak istemiyorum, inşallah alternatif vardır kolay yollu. bir de belki sadece betaya özeldir ama harita küçük geldi. gerçi çok büyük olsa da bi işe yaramıyor ya, neyse.
sardius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 avrupa 4 mart diye biliyorum. valla benim class belli oldu artık böle gider:) bladedancer/assassin/nightblade(pvp de infil gelecek bunun yerine) de defiant mı guardian mı bakıcaz artık:) bi cüce rog fena olmazdı:)
Öne çıkan mesajlar