Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
perilerin olduğu bi labirent var quest falan yapıyoruz hatta, onun merkezinde, minimapte kara bi leke olarak gözüküyor

ayrıca dungeonlara 1 kişi girince gerikalanların flöp diye summon olması süper olmuş, az mı bekledik mal mal millet gelicek diye of
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Defiant kismi hem tipleriyle hemde racialleriyle cok yogun olacak, o dwarf nedir oyle ya. Bu kadarmi cirkin olur.

Raceler genel olarak cok banal zaten.

raciel ozellikler degisecek :) ama defiant tabiki
Mesaj tarihi:
chargeın combatta kullanılamaması saçma baya, rdps sizi her daim oyun dışı tutabilirken bi charge bile atamıyor olmamız inanılmaz dandik bir olay. oyunla ilgili tüm umudum pvpsini görünce çöktü adeta. özellikle warrior çok çekicek pvpde, bilmem kaç saniye rogue stunı, yanına yaklaşamadığın rdpsler filan, chain cc olayı oyundan bezdiriyor gayet. hani yine diyorum oyun sonunu gör öyle karar ver, ama preorder ettiğime pişman oldum gibi biraz.
Mesaj tarihi:
o zımbırtılar hep değişebilecek şeyler sonuçta, benim gördüğüm oyunun beta hali wowunkinden daha iyi durumda, wow betadayken feedback yaptığım bugların haddi hesabı yoktu burda 2 tane bug anca denk geldi, questler npcler falan çok temiz, üstelik oyun wowun çıkışından 2-3 yıl sonra sahip olduğu şeylere daha çıkmadan sahip, bazı orjinal wow devleri de var trionun içinde bildiğim kadarı ile, eğer doğru oynarlarsa kartları, bu oyun iş yapacak bencede şubatta pre-order ediyorum bende kesin.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

chargeın combatta kullanılamaması saçma baya, rdps sizi her daim oyun dışı tutabilirken bi charge bile atamıyor olmamız inanılmaz dandik bir olay. oyunla ilgili tüm umudum pvpsini görünce çöktü adeta. özellikle warrior çok çekicek pvpde, bilmem kaç saniye rogue stunı, yanına yaklaşamadığın rdpsler filan, chain cc olayı oyundan bezdiriyor gayet. hani yine diyorum oyun sonunu gör öyle karar ver, ama preorder ettiğime pişman oldum gibi biraz.

O chargei Champion soulunun early tierlerinde combatta kullanılabilir yapıyosun attığında da root atıyor 2 saniye ve15 snye cd. Biraz daha talentta ilerleyince 3 saniyede stun koyuyorsun o charge a. Ayrıca pvp talentını aldığın kısımda 12 puan mı ne verip ki zaten o ağaca vericen 2dkda bir kullanılabilen seni roottan stundan çıkaran 1 charge ın daha oluyor. ayrıca wowdaki heroic leap gibi heroic leapın oluyor stunda yapıyor üstelik ve yalnızca 45 snye cd. Ayrıca champion ağacının ortalarında gene seni stun snare rrottatn çıkaran bi skill alıyosun sadece 30 saniye cd. Paragondanda ekstra bi charge daha alabilirsin ortaları geçip. Warrioru tutmak nerdeeyse imkansız sen talentları incelememişin. Wowun tam 2 katı mobility var. He pvp trinketi gibi kullanılan şu skillide saymadım daha.
Mesaj tarihi:
http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0ctuk.VVd.VjzsuVzck.VhcdoRMz şunu incele mesala dostum Champion oynamak istiyosan (wowdaki armsa yakın) paragondan azıcık kısıp ve %10 dual wield dmg yerine %10 championdaki dmg up a verirsen champion olursun. Ben pragon ağırlıklı oynıyıp championun nerdeyse tüm avantajlarını almak istedim (wow da da fury warrior aşığıyım :P) Ayrıca pragonda tonla ranged skill var hatta o ranged skillerin çoğu meleede de kullanılcak kadar güçlü. Resmen hem hunter hem warrior oluyorsun.

Bak mobilityleri yazıyorum bu talentta:
1. 15 sn cd Bull rush(charge) combatta da kullanılıyor hem stun hem root yapıyor.

2.Ruthless pursuit 30sn cd ve üstündeki stun,snare,root,disarmları siliyor.

3.Thunderous leap (heroic leap) 45snye cd aoe dmg aoe stun 20meter range

4.Unrestrained 2dk cd ve sana ekstra charge 15 saniyenin içinde. Ama root stun vs yiyince kullanıyosun ki zaten ekstra charge a o zmn gerek duyarsın.

5.Thread the trees 30 saniye cdsi var buda ekstra charge gibi stun yapmıyor ama root yapıyor hatta attığın adamla aranda 6 adamıda rootluyor.

6.Break free (pvp trinket) bu ztn herkezde olucak benim yaptığım talenta cdsi 5dk çünkü ztn 30 saniyelik benzeri bi skill var ama o ccyi açmıyor sadece bunu cc ye saklıycan. istersen 2dk cd ye düşürebilirsin.

Anlıycağın mobility zaten tavan yapmış üstüne ranged da vurabiliyosun daha ne olsun
Mesaj tarihi:
Şu oyunu sadece 1-2 gün oynıyıp low lvl için değerlendirmeyin ki bence low levelı bile çok güzel, hem pvpsi var hem pvesi. instance var warfrontu var düşük levelda bile. Rift olayları zaten çok zevkli olucaktır warhammerda da benzeri sistem vardı ama burdaki daha tatlı sanki. PvP de ise şüpheniz varsa nerdeyse tüm soul treeleri inceledim herkezde herşey ve fazlası var beklediğinizden, geriye kalan oyuncu kabiliyeti her classın gideri var. Ve classlar çok çok çok güzel olmuş çeşitlilk açısından.
Mesaj tarihi:
Beyler adamlar wowdan warhammerdan ve diğer biriki oyundan en güzel şeyleri almaya çalışmışlar, talentlar skiller guild perkler pvp ile ilgili şeyler hiç bişeyde, başka bi oyundan geldiyseniz eksiklik hissetmeyin fazlasını bulun tarzında yapmışlar oyunu belli. He tabi farklıda aynı zamanda bu oyun o yüzden en az 1-2 hafta hazır olduğunda oynamak, alışmak sonra değerlendirmek lazım.
Mesaj tarihi:
bull rush konusunda haklıymışsın, pek de ilgilenmemiştim işin aslı birincil olarak paragon gittiğimden. paragonun ranged abilityleri iyi, hatta aşırı iyi melee abilitylerden çok daha fazla vuruyor. ama yine de bunların hiçbirisi chain cc kadar önemli değil, warhammerda az çekmedik bundan, tekrar benzeri bir şeyle uğraşmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
sana 6 tane skill gösterdim rangeda karşı seni hiç bir zaman dezavantajlı kılmayan, problemçekmiyceğinden emin olabilirsin, ayrıca dediğin gibi paragonuda işin içine katınca sende nerdeyse bir ranged warrior oluyorsun
Mesaj tarihi:
cc ve root konusunda da 3 skill seni bunlardan çıkarıyor birisi 30 saniye gibi kısa bi cd. Daha ne olsun nerdeyse çoğu classtan daha fazla kontrolü kaybetmiyeceğin bir halde oluyorsun böyle bi talent gidersen. Daha iyisinide bekliyemezsin yani :P Rogue stunı falan demişinde. o Stundan rahatça çıkabiliyor, rogue u disarmlıyabiliyor, bi sonraki 3 saldısını ona reflect edebiliyor, parryni nerdeyse %100 e çıkarabiliyorsun skille. daha ne olsun be :D he bide dodgelarsan %100 criti olan %120wp dmg + pyhscl dmg vuran skilin var off gcd, ayrıca warrior pvpde %20 daha az şansla crit yiyo pvp talentında.
Mesaj tarihi:
iyi diyorsun da şu rankte rogue stunı ölümcül ve her daim cc atıcak bir kişi daha oluyor oralarda, oynamana izin vermiyorlar. hani yine en başta dediğim gibi releaseden sonra, yüksek ranklerde değerlendirmek lazım belki.
Mesaj tarihi:
paragon oynadığını söylemişin low lvlda açıkçası paragon tek başına pvp ye yeterli değil championla desteklemen lazım. Sana 4 soul slot verilmiş. Birini pvp için yap low lvlda olsa, championa respecle. Adamlar 9 tane class içi class vermiş nerdeyse hangisi, hangi işte iyise onu kullanın abi. İlerde zaten hybirdliyip istediğin şekilde oynarsın. Daha buralarda QQ yapıcaksanız hakkaten böyle müşteriyi memnun etmek mümkün değil yani :P
Mesaj tarihi:
bide senin beklentin neki her daim cc yapıcak biri oluyor dediğine göre sen 5 kişinin arasına tek melee girip şikayet ediyosun. 1. cisi arkana healer alıcaksın %100 warrior olarak her oyunda olay böyle. 2. cisi baktın savaş karambol değil sizinkiler daha çok ranged giriyorlar adamlara ve healerlarınız yetersiz o zaman saydır paragonla auzaktan ugun zamanı ve uygun adamı bekle melee girmek için.

Oynamadım oyunu bilmiyorum ama skillere bakıp, önceki oyun tecrübelerimle birleştirince pvpnin ne halde olucağını kestirebiliyorum. Takımın kötüyse hangi classı oynarsan oyna zaten şikayet edicen. O rogue a cc yapan adamlarınızın olduğunu düşün ? healerınızın iyi olduğunu düşün ? bide sen bukadar çok cc snare roottan çıkabilir ve mobilitysi olan bi warrior hiç bi oyunda göremezsin yani.

Edit: ayrıca bi paragon/champion pvp videosu izledim adam 3-4 kişiyi solo kesiyor nerdeyse lvl 27 miydi neydi Warfrontlarda.

Edit2: videonun başları pve yarısından sonrası pvp Paragon oynuyor eleman http://www.youtube.com/watch?v=8Fv5tue3ARA

http://rift.zam.com/story.html?story=25014 buda charge ve heroic leap konusunda fikir verir sana
Mesaj tarihi:
denicem hepsini tabi ki, sonuçta hepimiz yeniyiz rifte. ama inatla chain ccnin oyunun sonunu getirebiliceğini kabul etmemen de garip. senin dediğin gibi specle oynayarak kısmen rahatlatabilirsin belki bu durumu ama uzun süren bir combatta öyle ya da böyle kıstırıcaklar seni. seni ordan kurtarabilicek bir ability kalmıcak çünkü.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bm / assa / nightblade seçtim.Şimdi bard ile değiştirmek istiyorum nightblade i.Bard tan görevide aldım bi tüp verdi sona git riftten shard ı kap dedi.Gittim kaptmancak devamını başaramadım bi türlü.Önce night blade i islmemmmi gerekiyor ? sileceksem nası ? silmeyeceksem nası :D
  • Yeni Oluştur...