Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 arkadaşlar yaklaşık 3-4 yıllık bilgisayarıma hiç format atmadım ve tabi ufak tefek artık yavaşlamalar şunlar bunlar oluyor ancak format atmak istemiyorum gene de. format atmadan herhangi bir programla bilgisayardaki luzumsuz şeyleri otomatik olarak temizleyecek ve bilgisayarın hızını arttırmaya yardımcı olabilecek programlar var mı ? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 En sevdiğim, fanboy olduğum yazılım şirketi Piriform'dan ccleaner! dosya ve registry temizliği yapıyor. Üstüne de defraggler iş görecektir. Defrag programı adından görüldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://download.cnet.com/Auslogics-Disk-Defrag/3000-2094_4-10567503.html?part=dl-6267754&subj=dl&tag=button http://download.cnet.com/Auslogics-Registry-Defrag/3000-2094_4-10678033.html?part=dl-6267754&subj=dl&tag=button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Advanced Systemcare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sende bendensin :) ccleaner ayrıca haftada bir bende temizleme yapıyor. baya işe yarayan program. eve gidince unutmazsam 1-2 programda ben yazarım. burda yazanlarıda indirip kurucam. hepsi çalışsın, pc rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Offline defrag yapamadikca cok bir ise yaramiyor esasen. Offline defrag icin adam akilli yazilim oneriniz var midir ? Ya da su onerdikleriniz yapiyor mu onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 o&o defrag çok başarılı. offline da yapar ama ücretlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 teşekkür ettim şimdi indirdim bunları biraz kurcaliim bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben bir ara advanced system optimiser kullanmıştım sanki. E güzeldi herşeyi kendi başına hallediyodu tek tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ondaki geçmişi sil, cookieleri filan tamamını mı siliyor? onu anlamdım. daha önce buna benzer bi prog tüm geçmişini silmişti mozilanın filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar