Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 cok guzel bi filmmiş. karkaterleir olayı mekanı atmosferi pek güzel harmanlamıslar. battalın en son hıghh diye nefesinin kesilişiyle zaten sahane koydular nojktayı filme. cinayeti zaten hasta kızı ilk gördüğümüzde cözyüoruz ama olay cinayet değil zaten, aynen antrolologolig hasanın dediği gibi, bu cinayet burda olunca nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ben bu filmi izleyince hayal kırıklığı yaşamıştım , çok şeyler beklememdendir belkide beğenmedim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 baya kotu bi filmdi ya. sener sen bile kotuydu yani filmde. kabadayı'dan sonra cok les gelmisti bana. filmin sonu basından belli olunca daha da kotu olduguna karar vermistim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Cidden öyle haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Filmi anca şimdi oturup izleyebildim. Aslında Türk crime&drama yapımları arasında iyi bir yapım. Gece gece izleyince insan Türk sinemasını sorguluyor. Resmen hiçbir şeyi bilmeyen sinema, emekleyerek öğreniyor. İyi bir yapım dedim çünkü batı sinemasının kullandığı 2-3 tekniği kullanıyor. Emekleyerek öğreniyor dedim çünkü bu tekniklerin bir kaçında hata yapmışlar. Teknik dediğim, ilk sahnede Şener Şen'in "başka açıdan bakın" hareketini unutturuyor ve filmin sonunda güzel bağlıyor. Düğüm çözümlerinde bolca kullanılır. Fakat Şener Şen'in karakterinin seyirciden akıllı olması gerektiğini gösteremiyor. Kan mevzusunu kadın bahsettikten sonra seyirci çözüyor olayı zaten. Şener Şen'in de bu olayı kendi kafasında çözmüş, seyirci anlasın diye bizi sürüklemesi gerekirken, şener şenin düşünme sahnelerini izledik olanlardan sonra. Son karşılaşma da çok kötüydü, Çetin Tekindor'un herşeyi bir anda anlatmasının zeminini vermiyor film. Oysaki malzeme orada... O adam çiftlik evine "rahatlamak" için değil de kızının öleceği haberini aldığı için yani "acı çekmek" için gitse, masadaki tüfeğin yanında viski olsa, itirafın zemini hazırlanmış olurdu. Bu ve bunun gibi küçük hatalar göze batıyor. Aslında çok güzel yazılmış karakterlerden seyirciyi koparıyor. Nasıl fark edilmiyor anlayamıyorum. Bunları yazdım 2 senelik filme ama unutmuşunuzdur filmi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar