Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 biraz geç oldu ama son 3 günü kaldı kampanyanın. yinede şansınız var. http://www.sutas.com.tr/puzzle/ adresindeki puzzle oyununu oynayın, şanslı 10 kişiden biri olun süpriz ödülü kazanın. puzzle parçalarını bulmak için çeşitli popüler web sitelerindeki bannerlara tıklamanız gerekiyor. günlük 100 parça var ve 10 tanesinde hediye geçerli. ben bir puzzle yerleştirdim bana böyle didi http://i47.tinypic.com/rrrtp4.jpg daha farklı hediyeler çıkıyor mu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bi git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bir de anlamadım sütaş hediye paketi nedir abi ayran, yoğur, peynir falan mı yollacaklar hani has bir kaşar göndereceklerse kabulüm de digerleri ise istemiyorum adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mezarcı rilodıd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 @2 bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Olivies said: Mezarcı rilodıd. ne mezarcısı ya ek$ide görüp kim tıklamadıki o bannera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 istemiyosan bana yolla hepsi mis gibi protein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahahahah abi adam o kadar doğal bişi olarak görüyor ki ben tıklamadım mesela, tam tıklıyordum sütaş hediye paketi ibaresini görüp vazggeçtim aslında. süt yoğurt peynir gönderecek adamlar eve resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tüh yetişemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar