AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 "... size yazılmış ve üzerinde sevdiğinizin kokusu bulunan bir notu kokusu kaçmasın diye ağzı kilitli bir poşete koymaktır özlem." Derin derin iç çekişlerin karşılığı hala bir soğuk nefes. Sorma, bildiğinden de beter bir halde artık bu kütle. Ama bir tek sana göre "beter". Ağzı açık insanların hala. Ellerini kalplerine götürüyorlar her adın geçtiğinde. Bazen keşke hiç tanışmasaydık seninle diyorum. Çünkü kiminle kıyaslasam seni hep sen kazanıyorsun. Rüyaların en mükemmel süsüsün. Sabaha çıkmıyor bir türlü görüntülerin. Karanlık bir odada sürekli banyo halinde düşlerim. Her birini resmediyorum ama unutmamak için değil, bir gün sana verebilmek için. Yakında, çok yakında üzüm verir ağaçlar dedi annem. Tam bir milyon yıldır bahçeyi izliyorum. ... Bisiklete binen bir çift gecenin tüm korkusunu delerek gezdiler gözümün önünde. Gözümün içine gire gire! Yan yana gelip el ele tutuştular, yıldızların kayboluşunu seyrettim. Sonra yıldızlar fazla yakınlaştılar, sana söyledim. "Söyle haddini bilsin hepsi" dedim. Bir güneşin sesini dinler elbet bu tabiat. Dinlemeli diye düşündüm. Sonra bir gece elime doğdu bir yavru. Elimdeyken yedi aylıktı. Senin adını verdim Şimdi senmişsin gibi Büyütüyorum Adınla Aşkınla Her bakışınla.
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Şu ana kadar okuduğum tüm yazılara yorum yaptım. Okuduklarım henüz beş altı tane olsa da onlar arasında en iyi yazı bu diyebilirim, tebrik ederim.
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 her zamanki gibi... yanlız bu ismi Demet Akalın Son Albümüne vermiş Aman Diyim:D
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @Hebrew; Teşekkür ederim. Pipo; Ahahah güleceğim yoktu hiç :)
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sıradaki başlık "Tecrübe" falan olur heralde
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Dostum başarısız. Hissiyat yoksunluğu var, hisslerini yansıtmada zorluk çekiyorsun. Kelime seçimlerin yanlış. Cümlelerin sıradan. Yeni başlamışsan denemeye devam, eskiden beri böyle karalıyorsan kalemi bırakma vatin geçmiş. (Eleştiri getireyim dedim kendini geliştirmen açısından. Alınganlık yapma diye bu notu düşüyorum. :) )
Öne çıkan mesajlar