cansn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 evet yeni yeni online oynamaya basladim rank 16 yim. acaba bana werebilceginiz bi kac tip warmi? mesela perk kombinasyonu fln warmi veya famas da sight mi kullanmaliyim yoksa granade mi? ve en onemli soru : ps3 den oynayn(ben) online oynarken oynayanlar arasinda ps3 den degilde pc den oynayan warmi?yani sunucular karisikmi??cunki cok hayvani derecelerde vuruolar sanki analog kontrolu degilde mouse kontrolu warmis gibi aim alabiliolar!! smdiden tskkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 mouse kullananlar vardır olabilir.ama konsolda fpsye alısınca sende öyle vurabiliosun ya 100 metreden altının ortasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 valla ben sight kullanmıyodum onun yerine dmg arttıran FMJ(+ dmg) ve granade launcher yapıyom bling perki ile, bling di di mi adı? :D amma unutmuşum. ama famas değildi galiba kullandığım silahın adını da unuttum. eğer nişanda sıkıntın yoksa sight gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya famas da zaten birazcik skıntı oluor bende full otomatik bi silaha gectm ondada sight fln zaten yok.eet dediginiz gibi granade daha cok ise yarior. perk 1 - e hizli reload perk 2 - e daha fazla bullet dmg perk 3 - e comando die bisi yaptm fena olmadi :D bu arada son sorum pc serverlari ile ps3 ve xbox serverlari ayri ayrimi yoksa herkez cumbur cemaat ayni serverlarada dusebiliormu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar