Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 arkadaşlar bende Gigabyte P35-DS3L board var,bide E6750 işlemcim var. 775 soket mi ne bu. şimdi merak ettiğim şeyde şu bu intel'in yeni i3,i5 işlemcileri falan var onları takabilirmiyim bu board'a ? bi işlemci desteği listesi var ama orda extrem quad falan bişiler yazıoda bu i'ler yazmıo. bilgisi olan var mı ? bide işlemcinin montajı için sadece işlemciyi takıosun ardından üzerine fan'ı vidalıyosun dimi,eskisi gibi öle bişiler yapıştırma etme yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-p35-ds3l_20.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 baktım baktımda anlamadım ki abi, bu i3 ne pini kullanıyo yani neye göre karar vericem takıp takamıcağıma; pine göre mi o transistör mü ne var 65nm falan ona göre mi veya ne yani yani burda yazan o extrem falan hiçbi yerde görmeidm mesela,i serisi mi acaba bu extrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sockete gore bakman gerekiyordu. corei serisi olmaz boarduna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Takamazsın. 1033 soket anakartın ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi P35 / Socket 775 yazıyo sitede valla,1033 değil. yani pc'ye işlemci değiştireceksek bu kartta gitti çöpe komple değiştircez gene anlaşıldı of yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 inteli daha yeni taniyosun heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 i serisinin 755 soketi yoktu bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi verdigim link senin anakartin cpu support listi. anlaman gereken ayrintili bisey yok ki. orda i3 islemci yaziyor mu? yok. o zaman takamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 anladım anladım ben senin verdiğin linke tıkladığımda bişeyler çıkıodu da ezberden yazmıştım,gördüm tamamdır : ) valla intel'de aynı amd'de aynı kullanmıcaz mı napcaz bilgisayar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar